Prima pagină » Radio » Actualitate » Viorel Stegaru și Vulpița s-au despărțit. Se pare că Veronica i-ar fi pus coarne din nou

Viorel Stegaru și Vulpița s-au despărțit. Se pare că Veronica i-ar fi pus coarne din nou

22 mart. 2023, 14:38, 12 ,
în Radio

Viorel și Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, s-au despărțit și se pare că de data aceasta este pentru totdeauna. Bărbatul ar fi descoperit recent că soția sa îi este infidelă și a luat decizia de a o da afară din casă. Mai mult, Viorel Stegaru a lăsat-o și fără cei doi copii pe care îi au împreună.

În 2020, Viorel și Veronica Stegaru au fost unele dintre cele mai mediatizate persoane din România. Cei doi soți din Vaslui au devenit cunoscuți după ce au apărut de nenumărate ori la TV, în emisiunea Acces Direct. Cu toate acestea, momentul lor de celebritate a trecut, cei doi revenind pe meleagurile natale. Și dacă Vulpița părea să se fi cumințit, ei bine aceasta ar fi revenit la mai vechile năravuri. Sătul de toate acestea, Viorel Stegaru a decis să o termine cu ea.

Viorel Stegaru și Vulpița s-au despărțit

Povestea de „dragoste” atât de urmărită dintre Vulpița și Viorel Stegaru s-a terminat atunci când nimeni nu se aștepta. După ce au devenit celebri, cei doi s-au întors în Blăgești – Vaslui, acolo unde soacra Vulpiței nu ar fi fost deloc „blândă” cu nora ei.

De la dragoste la ură nu este decât un pas, spune un vechi proverb. Iar zicala aceasta se aplică și în cazul familiei Veronica și Viorel Stegaru. Bărbatul a anunțat de curând că s-a despărțit de mama copiilor săi. Se pare că între ei au apărut mai multe neînțelegeri, după ce Veronica a revenit la vechile obiceiuri care au făcut-o celebră.

Mai exact, Vulpița ar fi trimis mai multe imagini indecente unor bărbați, iar Viorel Stegaru a aflat ce face soția pe la spatele lui. De aici și până la despărțire nu a fost decât un pas. Sătul să treacă peste nenumăratele episoade de acest fel, bărbatul a decis să pună punct relației și să se ocupe de cei doi copii singur, în casa părinților săi.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul transmis de Viorel Stegaru pe pagina de Instagram.

Viorel Stegaru a rămas cu cei doi copii

Cu siguranță, multă lume își amintește de acuzațiile pe care i le aducea mama lui Viorel Stegaru – Vulpiței. Ei bine, de când s-au întors acasă de la București, lucrurile nu s-ar fi schimbat deloc, ci mai mult s-au agravat. Veronica nu s-ar fi îngrijit de copii, ceea ce a stârnit furia soacrei, deja supărată că toată lumea din sat îi vorbește.

Iar după noul episod de infidelitate, Vulpița a fost dată afară din locuință, de către Viorel Stegaru. Prin urmare, bărbatul a decis să se ocupe singur de copii și ar fi alungat-o pe soția sa din casă. Din ceea ce se știe, femeia a ajuns, din nou, în casa părinților săi, care însă nu au primit-o cu brațele deschise.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024