Prima pagină » Cancan » Viorel Stegaru și-a bătut mama! Acuzații grave făcute în direct

Viorel Stegaru și-a bătut mama! Acuzații grave făcute în direct

05 nov. 2020, 10:44,
BZI.ro, în Cancan

Viorel Stegaru și-a bătut mama, femeia extrem de nervoasă i-a adus acuzații grave fiului ei. Ilinca Stegaru a venit la București pentru a-i lua pe cei doi acasă, la Blăgești. Situația a degenerat rapid, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Femeia își acuză propriul fiu că ar fi bătut-o cu mult timp în urmă.

Viorel Stegaru și-a bătut mama!

Ilinca Stegaru a venit la București pentru a-i aduce pe cei doi soți acasă, lângă fetița lor care le duce dorul. Femeia a venit cu gânduri bune, însă situația a degenerat, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ilinca Stegaru își dorește să facă pace cu Viorel și Vulpița, însă cei doi refuză să se întoarcă la Blăgești. Vulpița a susținut odată cu întoarcerea lor la București faptul că doamna Ilinca i-a spus să avorteze copilul pe care-l poartă în pântece.

Extrem de nervoasa, femeia a făcut acuzații grave și a spus că Viorel a sărit să o bată. Nu a durat mult timp, iar Viorel a și reacționat. ”M-ai bătut, ai dat cu palma în mine. Ai ridicat palma asupra mea. De ce m-ai bătut?”, a spus Ilinca fiului său în platoul emisiunii, care i-a făcut celebri pe soții Stegaru.

Bărbatul susține că femeia care i-a dat viață a obligat-o pe Vulpița să facă avort. Odată cu întoarcerea ei în Capitală, Vulpița a susținut faptul că soacra ei i-a sugerat să nu păstreze copilul, pe motiv că nu este al lui Viorel Stegaru. Doamna Ilinca a venit la București pentru a lămuri lucrurile, dar și pentru a-i da un răspuns Vulpiței.”Veronica minte, nu eu am vrut să facă avort. Ea a vrut”, a spus doamna Ilinca, atunci când a venit la București, ca răspuns la acuzațiile aduse de Veronica.

Mama lui Viorel tună şi fulgeră

Din spusele Veronicai, aceasta a trăia o viață de calvar pentru o proaspătă graviduță. Mai mult, doamna Ilinca, soacra sa, i-ar fi propus să facă avort și o bănuiește că sarcina ar fi făcută cu altcineva.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel infirmă acuzațiile aduse de către cei doi soți și susține că nu i-a propus Veronicăi să facă avort. Vecina care venise în curte, la apă, ar fi adus vorba și doar atunci s-a purtat o discuție înțiată de către aceasta.

Mama lui Viorel vrea că sarcina să fie dusă la bun sârșit și cei doi să își găsească de muncă că să-și crească și fata cea mare, pe Măria, care mereu a fost lăsată în spate de către tinerii soți Stegru.

Unii dintre vecinii lor din Blăgești susțîn că, de fapt, nu au plecat din cauza socrilor, ci au fugit de muncă. Mai mult, părințîi lui Viorel Stegaru au văzut înregistrarea cu Vulpița care apare în timp ce face sex cu un bărbat și vorbesc despre următoarele partide fierbinți.

“Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate”, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, relatează publicația vremeanoua.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *