Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorel Stegaru, fericit, după ce a devenit tată de băiat. Soțul Vulpiței de la Acces Direct o așteaptă pe Veronica să vină acasă cu fiul lor

Viorel Stegaru, fericit, după ce a devenit tată de băiat. Soțul Vulpiței de la Acces Direct o așteaptă pe Veronica să vină acasă cu fiul lor

27 mai 2021, 14:04,
în Cancan ultimă oră

Fericire mare pentru Vulpița și Viorel Stegaru de la Acces Direct, asta deoarece tânăra a născut în urmă cu o zi un băiețel perfect sănătos. În timp ce Doina Stina, reporterul emisiunii, a contactat-o pe Veronica Stegaru, Radu Rotaru l-a sunat pe Viorel să vadă cum e în calitate de tată pentru a doua oară.

Soțul Veronicăi Stegaru e în culmea fericirii de când a aflat că a devenit tată și de băiat, în convorbirea video cu reporterul Acces Direct a apărut și fiica lor, Maria, care de asemenea e nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul.

Viorel Stegaru e cel mai fericit, după ce a devenit tată de băiat

”Își așteaptă fericiți noul membru al familiei”, a scris reporterul Acces Direct în dreptul imaginii cu Viorel Stegaru și fiica lui, Maria.

Vulpița urmează că în doar câteva zile să fie externată din spital și să vină acasă, acolo unde va trebui să aibă grijă de data aceasta de doi copii. Bineînțeles, ca și în cazul fetiței, cu siguranță soacra Veronicăi o va ajuta în creșterea celei mici.

Ce nume poartă băiețelul Vulpiței și al lui Viorel

Dacă la început Vulpița și Viorel Stegaru au mărturisit că fiul lor va purta numele Radu Constantin, ei bine, cei doi soții s-au schimbat pe parcurs, iar la propunerea nașilor lor au ales ca pe cel mic să-l cheme Daniel Lilian.

Soții Stegaru s-au întors de doar câteva luni acasă, în satul natal, asta după ce aproape un an de zile au stat la București și au avut parte de experiența vieții lor.

Aceștia au venit la Acces Direct în luna ianuarie a anului trecut, iar după problema lor socială, care s-a dovedit a fi una fals expusă de Veronica Stegaru, cei doi au mai stat câteva luni în Capitală și au încercat să-și facă un viitor, însă nu au reușit.

De ce nu a apărut la televizor nimic legat de nașterea Vulpiței

Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Ei bine, plecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei. În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiuni Acces Direct a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV.

Vulpița Stegaru și soțul ei, Viorel, au putut fi urmăriți timp de aproape un an de zile în cadrul Acces Direct. Soții originari din Vaslui au căpătat o mare popularitate și după colaborări muzicale cu Axinte sau artista populară Maria Constantin.

Cei doi soți și-au disputat mariajul în fața camerelor de filmat, fiind însă foarte pe placul românilor, care le-au urmărit actitivitatea și-n mediul online. Totul după ce au devenit cunoscuți și datorită aparițiilor cu diverse piese lansate, dar și pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *