Prima pagină » Cancan » Viorel Șipoș, tată pentru a doua oară. Soția cântărețului de la 3 Sud Est a născut un băiețel

Viorel Șipoș, tată pentru a doua oară. Soția cântărețului de la 3 Sud Est a născut un băiețel

26 nov. 2021, 09:32,
BZI.ro, în Cancan

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară după soția sa, Georgiana, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Componentul trupei care făcea furori cu piesa Amintirile mai are o fiică în vârstăd e patru ani. Acum, Viorel Șipoș se poate declara un bărbat împlinit după ce Georgiana a născut un băiat.

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est se poate declara un bărbat împlinit și din punct de vedere profesional dar și în plan personal. Însă dincolo de succesul înregistrat cu formația 3 Sud Est, Viorel a preferat să păstreze discreția cu privire la familia sa. Astfel, au fost destul de rare momentele când a împărtășit cu fanii imagini și informații despre soția și fiica sa. Un astfel de eveniment s-a petrecut odată cu nașterea celui de-al doilea copil al său, un băiat.

Viorel Șipoș, tată de băiat

În urmă cu două zile, Viorel Șipoș și soția sa, Georgiana, au anunțat printr-un mesaj pe contul de socializare că au devenit părinții unui băiețel. Cei doi sunt în culmea fericirii după venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Soția artistului de la 3 Sud Est a născut un băiețel perfect sănătos, iar vestea a venit prin intermediul unei fotografii cu mesajul „A star is born”, postare la care au primit nenumărate mesaje de felicitări pentru vestea cea mare.

„O viață minunată pentru o familie superbă! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!”, „FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de Dumnezeu! Multă sănătate, fericire, bucurii și împliniri!❤”, „Felicitări! Să vă aducă numai bucurii!”, „Să fie într-un ceas bun! Felicitări!”, „Sincere felicitări, Georgiana Șipoș! Multă sănătate mamei și lui bebe!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de membrul trupei 3 Sud Est.

Membrii 3 Sud Est, familiști convinși

Cei trei componenți ai trupei, Laurențiu, Viorel și Mihai, sunt persoane discrete când vine vorba de viața privată. Și chiar dacă au fost foarte ocupați din punct de vedere artistic și profesional, aceștia și-au găsit timp să-și întemeieze familii. Mai mult, căsniciile acestora au depășit cu brio proba timpului, cu toții fiind binecuvântați cu copii.

Astfel, Laurențiu Duță are o fiică, Lorena, în vârstă de 14 ani, în timp ce Mihai Budeanu are doi copii, băiat și fată. Iar începând de acum două zile, și familia lui Viorel Șipoș s-a mărit, odată cu nașterea băiatului său. Viorel și Georgiana Șipoș sunt foarte discreți cu viața lor personală, dar momentele importante din viață le împărtășesc cu fanii de pe rețele de socializare. Cei doi s-au căsătorit pe 10 iunie 2017, iar petrecerea a fost retrânsă, cu familia, nașii și prietenii apropiați. Și după ce Georgiana a născut o fată în urmă cu patru ani, acum Viorel Șipoș a devenit tată pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *