Prima pagină » Cancan » Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tătic pentru a doua oară

Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tătic pentru a doua oară

11 aug. 2021, 11:47,
în Cancan

Cunoscut grație trupei 3 Sud-Est, Viorel Șipoș trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, artistul urmând să devină tată. Viorel mai are o fetiță, pe nume Rebeca, în vârstă de patru ani, care a venit pe lume la scurt timp de la căsătoria artistului cu Georgiana, în 2017. Acum, familia acestora se va mări, cu un frățior sau o surioară pentru Rebeca, iar Viorel Șipoș abia așteaptă ca soția lui să nască.

Viorel Șipoș și soția lui, Georgiana, vor deveni din nou părinți, iar acest lucru se va întâmpla în această toamnă. Îndrăgitul cuplu mai are o fetiță, pe nume Rebeca,  în vârstă de 4 ani. Cunoscutul component al trupei 3 Sud-Est și soția sa sunt în culmea fericirii dar totodată sunt încercați și de emoțiile firești ale unei noi sarcini. Georgiana Șipoș a postat de curând, pe rețelele de socializare, o fotografie în care apare cu burtica de gravidă.

Viorel Șipoș, tătic pentru a doua oară

Astfel, la scurt timp după ce Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est a postat o fotografie în mediul online, în care apare alături de familie, a venit și replica soției sale. Georgiana le-a arătat fanilor și internauților că este gravidă și va deveni mămică pentru a doua oară. Comentariile de felicitare nu au întârziat să apară, așa că cei doi nu au putut decât să se bucure atunci când au văzut câtă lume le dorește numai iubire.

„Felicitări!!! ❤️❤️❤️ Sarcină ușoară! ???; Ce frumoasă ești! ❤️; Ești superbă! Sarcină ușoară!!”, au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe pagina de socializare a Georgianei.

Viorel și Georgiana s-au căsătorit în 2017 și au avut parte de o petrecere între prieteni care i-a făcut să se simtă excelent.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, spunea Laurențiu Duță la acel moment.

Viorel și Georgiana au o fetiță superbă

La începutul acestui an, solistul trupei 3 Sud-Est a postat un mesaj emoționant pentru soția lui chiar de ziua de naștere a acesteia. Comentariile internauților au început atunci să curgă și fericirea a fost evidentă.

„Ce bine seamănă fetița cu tine, Georgiana!; Mulți ani minunați Georgiana! Împreună să aveți clipe minunate ca și voi!; La mulți ani frumoși și sănătoși alături de familia ta!!”, au fost câteva dintre comentariile primite de Georgiana.

Mai mult, în urmă cu o lună, Viorel Șipoș și-a încântat fanii după ce a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de fiica sa. „Moment tată-fiică”, a scris Viorel la descrierea fotografiei, iar fanii trupei au fost entuziasmați de această imagine. Și aceasta deoarece artistul este destul de zgârcit în a împărtăși detalii din viața sa privată. Astfel, în afara zilelor onomastice, Viorel Șipoș vorbește foarte rar despre familia sa și dorește să-i fie respectată intimitatea.

Dincolo de toate acestea, nu mai încape nicio îndoială că Viorel Șipoș este un bărbat realizat și în plan profesional, dar și în plan familial. În plus, anul acesta el va deveni părinte din nou, componentul trupei 3 Sud-Est așteptând cu nerăbdare clipa când își va putea lua copilul în brațe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *