Prima pagină » Local » Viorel şi Robert Oarză, puşi în libertate de judecătorii ieşeni – EXCLUSIV
Viorel şi Robert Oarză, puşi în libertate de judecătorii ieşeni - EXCLUSIV

Viorel şi Robert Oarză, puşi în libertate de judecătorii ieşeni – EXCLUSIV

29 mart. 2021, 15:26,
BZI.ro, în Local

Decizie de ultimă oră a magistraţilor ieşeni. Astăzi, 29 martie 2021, Judecătoria Iaşi a admis cererea de revocare a măsurii arestării preventive a inculpaţilor Robert şi Viorel Oarza. Astfel, cei doi au fost puşi în liberatate.

„Înregistrat în data de 26/03/2021
Obiectul cauzei revocare măsură preventivă (art.242 NCPP);
29/03/2021 admite cererea În baza disp. art. 242 alin. (1) din Codul de procedură penală raportat la art. 207 alin. (5) din Codul de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. (2) din Codul de procedură penală, revocă măsura arestării preventive dispusă prin încheierea judecătorului de drepturi ?i libertă?i din cadrul Judecătoriei Iaşi nr. 45/MP din data de 22.02.2021, astfel cum a fost modificată prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi nr. 42/CJDL/26.02.2021 pronunţată în dosarul nr. 4375/245/2021 faţă de inculpaţii OARZĂ VIOREL MARIAN şi OARZĂ ROBERT ANDREI. Dispune punerea în libertate a inculpaţilor Oarză Viorel Marian şi Oarză Robert Andrei, la data rămânerii definitive a prezenţei încheieri, dacă aceştia nu sunt arestaţi în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare pentru inculpaţi şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 29.03.2021”, se arată în sentinţă.

Robert şi Viorel Oarză au fost reţinuţi după ce i-au bătut pe fraţii Corduneanu!

Sâmbătă după-amiază, 22 februarie 2021, polițiștii ieșeni au descins la restaurantul clanului Corduneanu, de la Sala Sporturilor. Oamenii legii au anchetat un conflict care a avut loc între membri ai clanului Corduneanu și Viorel Oarză. În urma incidentului, care avusese loc în jurul orei 11:00, niciunul dintre combatanți nu a dorit să comenteze.

Mister în războiul din lumea interlopă! Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital după disputa cu fostul boxer Viorel Oarză! Niciunul dintre combatanți nu a vrut să comenteze în urma conflictului!

„Pe 20 februarie 2021, în jurul orei 11:30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 despre un conflict care a avut loc între mai multe persoane, în municipiul Iași. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun”, au precizat sâmbătă reprezentanții Poliției ieșene.

Dosar penal întocmit de polițiștii ieșeni în urma conflictului dintre Corduneni și Viorel Oarză

Pe de altă parte, polițiștii ieșeni au menționat că, în urma conflictului de la Sala Sporturilor, a fost întocmit un dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor. Urmează ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *