Prima pagină » Cancan » Viorel Lis trece prin clipe grele. Cum l-a postat Oana in mediul online

Viorel Lis trece prin clipe grele. Cum l-a postat Oana in mediul online

24 sept. 2024, 10:00,
Cezar Bulgaru în Cancan

Viorel Lis trece prin clipe foartre grele. Recent, Oana a făcut o postare prin care și-a înduioșat fanii din mediul online. Datorită onestității și deschiderii pe care le-a arătat constant, Oana Lis a câștigat multă apreciere din partea românilor.

Este foarte prezentă pe rețelele de socializare, unde discută atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre cele mai dificile.

Vedeta este mereu alături de Viorel Lis, susținându-l în toate momentele. Recent, ea a postat o imagine emoționantă în care apare fostul primar al Bucureștiului.

Viorel Lis trece prin clipe grele

Oana și Viorel Lis erau adesea în centrul atenției. Cei doi apăreau frecvent la televiziune și captau simpatia publicului prin autenticitatea lor. Din păcate, fostul primar se confruntă acum cu probleme serioase de sănătate, care îl obligă să stea acasă. În această perioadă extrem de grea, Oana i-a fost mereu alături, oferindu-i sprijin la fiecare pas.

Oana Lis a recunoscut de multe ori că îngrijirea lui Viorel este o sarcină extrem de grea, dar a promis că îi va rămâne loială până la final. Recent, ea a publicat o fotografie emoționantă cu soțul său pe rețelele de socializare. Alături de imagine, Oana a scris un mesaj cutremurător, subliniind că, pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, ceilalți încep să le acorde tot mai puțină atenție. Ea este dezamăgită de faptul că telefonul lui Viorel nu mai sună la fel de des ca înainte.

„Boala bătrâneții e, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună. La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poti face ceva pentru ei. Altlfel, ești un „moș” sau o „babă”. (majoritatea așa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor).

De aceea, e bine să vedem și să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și pentru asta, îi voi fii loiala toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că astea sunt și valorile mele personale și aceste valori nu ți le poate lua nimenea.

Cu Dumnezeu înainte!”, a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Lis prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Comentariile internauților nu au încetat să apară

Internauții au lăudat-o pe Oana Lis atât pentru mesajul său, cât și pentru devotamentul cu care îl îngrijește pe fostul primar.

„Mai rar femei ca tine, Oana! Ești de o sinceritate rar întâlnită! Bravo! Ce frumos ai scris la adresa lui Vio! Să fii sănătoasă și puternică și iubirea voastră îți va ușura misiunea! Poate mai sunt unii care nu te cred, dar faptele tale de zi cu zi o dovedesc!”, „Doar un suflet frumos poate gândi ca tine! Ești deosebită prin gând și purtare! Multă putere și multă sănătate la amândoi!”, „Oana, ai un suflet nobil! Viața te va răsplăti cu siguranță!”, „Felicitări! Ești minunată!”, au fost doar o parte din reacțiile fanilor.

Viorel Lis trece prin clipe grele, însă nici acum Oana nu l-a lăsat și îi este alături mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`