Prima pagină » Cancan » Viorel Lis s-a vaccinat împotriva Covid-19. Care este starea de sănătate a fostului primar general

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva Covid-19. Care este starea de sănătate a fostului primar general

15 mart. 2021, 12:20,
BZI.ro, în Cancan

În această dimineaţă, Viorel Lis s-a vaccinat împotriva Covid-19. Fostul primar general a primit o doză Pfizer şi s-a imunizat la Sanador, iar vestea a fost dată chiar de către Oana Lis pe contul ei de socializare.

În vârstă de 78 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe maladii, printre care se numără şi despresia sau boala secolului. Chiar şi aşa, Oana şi Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda comentariilor multor persoane de-a lungul anilor.

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva Covid-19

Tot mai multe persoane publice aleg să se vaccineze împotriva COVID-19, pentru că totul să revină la normal sau, cel puţin, pentru o speranţă în plus, la mai bine. Printre curajoşi s-a numărat şi Viorel Lis, care s-a imunizat la vârsta de 78 de ani.

Viorel Lis s-a vaccinat şi el împotriva COVID-19. Fostul edil al Capitalei a primit o doză Pfizer şi s-a imunizat la Sanador, iar vestea a fost dată chiar de către Oana Lis.

Pe contul ei de Facebook, cu umorul care o caracterizează la orice pas, Oana a postat o fotografie cu Viorel Lis, imediat după ce acesta s-a vaccinat, dar şi o glumă pe care a făcut-o pe seama soţului său.

„Pentru că m-aţi întrebat, da, Viorel s-a vaccinat. Postez şi dovada. E o decizie personală, cum şi boala e personală. Dar pentru cei cu comorbiditati, acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranţă, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea să fim bine!!! Vio’ i-a rugat să-i pună şi nişte viagra, preventiv!!!????????” a scris Oana Lis, în dreptul imaginii cu Viorel Lis.

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

În cadrul unui interviu oferit zilele trecute, Oana Lis a dezvăluit cum îşi îngrijeşte soţul, care urmează să împlinească 78 de ani pe 19 martie.

“Este adevărat că Viorel nu a mai ieşit din casă. Are nişte probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună şi când Viorel era sărac. Pentru alţii poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obişnuit. Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva uşor, pentru că aşa este atunci când este iubire. Mă port cu el aşa cum sper că ar face şi el cu mine. Viorel se mişca doar dacă ia pastile de durere”, a povestit Oana Lis în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Ce dorinţe îi îndeplineşte Oana lui Viorel Lis

Chiar dacă există o diferenţă de vartsa considerabilă între ei, aceştia se iubesc ca doi adolescenţi şi ar face orice unul pentru celălalt, iar Oana Lis se conformează fiecărei dontinte pe care o are Viorel. Iată ce face soţia fostului edil al Capitalei pentru a-l menţine fericit.

Oana Lis a avut grijă în toţi aceşti ani de Viorel. Însă aceasta nu se îngrijeşte doar de sănătatea fizică a fostului primar general, ci şi de bunăstarea să psihică. Se pare că Viorel Lis ar o plăcere nevinovată pe care soţia acestuia trebuie să o satisfacă din când în când.

Fostul edil al Capitalei este un împătimit al pariurilor sportive, iar Oana este cea care trebuie să-i mai bage câte un bilet.

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să̆ aibă̆ biletele. Am mers o perioadă̆ în Ilfov, dar ca să̆ îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușâne, oamenii de acolo au fost destul de drăguţ̦i cu noi. Este o plăcere controlată̆. Își permite și el. Atunci că̂nd ai avut mii de oameni în subordine, nivelul tău de adrenalină̆ este foarte crescut. Nu poți brusc să̆ te apuci de grădinărit. Am mers o dată̆ pe şăptămă̂nă acolo, am prins și ninsoarea.”, a declarat Oana Lis pentru un post de televiziune.

Pariurile sportive îi ţin mintea în „forma” lui Viorel Lis, iar asta o spune chiar medicul care îl are sub observaţie. Acesta chiar i-a recomandat să joace în continuare pentru „îi pune creierul în mișcare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *