Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorel Lis, îngrozit de gândul că ar putea ajunge la azil! Motivul pentru care nici nu vrea să audă de asta

Viorel Lis, îngrozit de gândul că ar putea ajunge la azil! Motivul pentru care nici nu vrea să audă de asta

21 aug. 2022, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Viorel Lis trece printr-o perioadă de cumpănă. Fostul edil a ajuns în scaun cu rotile din cauza problemelor de sănătate și se descurcă tot mai greu cu banii, însă refuză categoric să fie internat într-un azil.

Oana, soția lui, a dezvăluit motivul pentru care acesta nu vrea să fie dus într-un astfel de centru.

Oana Lis: ,,Viorel a văzut cazul lui Arșinel și mă ruga să nu ajungă ca el!”

Oana Lis a mărturisit că soțul ei este de-a dreptul îngrozit de gândul că ar putea fi internat într-un azil. Ea a dezvăluit că Viorel Lis a ajuns chiar să o implore să nu-l părăsească, mai ales după ce cazul lui Alexandru Arșinel a fost mediatizat în presa din România:

„Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă că el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc.”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis: ,,Toată lumea se uită ce îți lasă moșu’, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci!”

Oana Lis  a fost acaparată de greutăți în ultima perioadă. Vedeta recunoaște că este nevoită să facă multe sacrificii pentru a avea grijă de Viorel Lis, dar nu s-a gândit nicio clipă să își părăsească soțul:

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită ce îți lasă moșu’, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci.

Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez.”, a mai spus Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *