Prima pagină » Cancan » Viorel Lis este internat la Terapie Intensivă, după ce a suferit un preinfarct. Ce spune Oana Lis despre starea fostului primar

Viorel Lis este internat la Terapie Intensivă, după ce a suferit un preinfarct. Ce spune Oana Lis despre starea fostului primar

09 mart. 2022, 11:58,
B, , h, , în Cancan

Fostul primar al Capitalei Viorel Lis este în prezent internat la Terapie Intensivă, după ce a suferit un preinfarct în urmă cu câteva zile. În plus, starea de sănătate a soțului Oanei Lis este precară, acesta confruntându-se cu mai multe probleme. Pe lângă afecțiunile de care suferă, Viorel Lis s-a confruntat anul trecut și cu noul coronavirus, iar în februarie a ajuns la spital cu arsuri la un picior.

La sfârșitul săptămânii trecute, Viorel Lis a suferit un preinfarct şi ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor care l-au băgat imediat în sala de operaţii. Soția sa, Oana Lis, a făcut noi declaraţii despre această perioadă dificilă prin care trece, dar şi despre starea în care se află partenerul său acum.

Viorel Lis este internat la Terapie Intensivă

Oana Lis trăieşte probabil cele mai grele momente din viaţa sa. Fostul primar Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, se află la Terapie Intensivă, iar vedeta nu face altceva decât să se roage pentru sănătatea partenerului său de viață. Blondina nu îşi mai găseşte liniştea de când Viorel a fost internat, iar cea mai mare durere este că nu îl poate vedea.

În cadrul unui interviu aceasta a mărturisit că ar face orice să îl vadă pe Viorel Lis pentru că îşi doreşte să îl încurajeze. Mai mult, Oana a declarat că aşteaptă cu nerăbdare orice telefon din partea medicilor în legătură cu starea lui de sănătate. De asemenea, vedeta a recunoscut că nu mai poate să doarmă liniştită de când Viorel Lis este în spital pentru că nu îi place să stea departe de el.

„Nu pot să-l văd pe Viorel! Nici să dorm nu am putut singură! El este tot acolo, la Terapie Intensivă. Nu pot să merg să-l vizitez. Mă doare pentru că nu suport să stăm despărțiți! El s-a învățat să stea cu mine”, a precizat Oana Lis.

În februarie, Viorel Lis a ajuns la spital cu arsuri

În luna februarie a acestui an, fostul edil al Capitalei a ajuns la spital cu arsuri la un picior. Din cauză că au probleme mari cu încălzirea apartamentului, soții Lis sunt nevoiți să se încălzească cu ajutorul radiatoarelor. Fostul Viorel Lis a vrut să se încălzească și a adormit cu picioarele pe radiator, moment în care s-a ars și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fostul primar a fost dus la Spitalul Floreasca, unde a fost bandajat și i s-au administrat tratamente de specialitate. Atunci, soțul Oanei Lis a oferit declarații, într-o emisiune TV.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape. Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru, și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, mai spunea atunci Viorel Lis, care acum se află la Terapie Intensivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024