Prima pagină » Cancan » Viorel Lis are din nou probleme de sănătate. Oana a avut o noapte de coșmar

Viorel Lis are din nou probleme de sănătate. Oana a avut o noapte de coșmar

29 feb. 2024, 14:28,
în Cancan

Oana Lis a avut o noapte de panică recent din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani și, în ultima perioadă, Oana a fost ocupată îngrijindu-l pe Viorel, care se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

La scurt timp după ce fostul primar al Capitalei a împlinit 81 ani, partenera sa a transmis o veste îngrijorătoare online. Iată ce sa întâmplat cu fostul edil chiar în noaptea trecută.

Viorel Lis are din nou probleme de sănătate

După un sfert de secol de căsnicie, Oana Lis a devenit asistentă personală a soțului ei. Problemele de sănătate l-au făcut pe Viorel Lis să fie complet dependent de partenera sa, care face sacrificii considerabile pentru a-l îngriji, în ciuda comentariilor negative care au fost făcute de-a lungul anilor despre relația lor.

Cu doar câteva zile în urmă, Viorel Lis a sărbătorit împlinirea vârstei de 81 de ani, moment în care el și soția sa au fost văzuți extrem de fericiți în diverse interviuri televizate. Astăzi, însă, Oana a făcut un anunț îngrijorător.

Pe platformele de socializare, vedeta a dezvăluită că nu a putut dormi deloc în timpul nopții, deoarece a trebuit să aibă grijă de soțul ei. Viorel Lis a suferit de dureri neuropate intense, iar Oana a fost alături de el, oferindu-i sprijin și îngrijindu-l în modul în care știe ea mai bine. După răsăritul soarelui, Oana nu a ținut cont de oboseală sau de fapt că nu a dormit deloc în timpul nopții. A mers imediat la cabinetul medicului pentru a ridica rețeta cu medicamentele de îngrijire a soțului ei are nevoie.

„Sunt Zombie azi, mă resimt. Că n-am putut dormi azi-noapte, căci a avut dureri neuropate groaznice Vio și am stat să-l oblojesc. Acum am fugit repede la medic să iau rețeta, că se termină luna și pierd compensatele. Eforturile nu ți le vede nimeni. Majoritatea mă întreabă direct și sunt interesați de „ce-mi lasă moșul…” pffff”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Viorel Lis, declarații neașteptate de ziua lui

Soția fostului primar al Capitalei l-a sărbătorit în ziua în care a împlinit 81 de ani, însă acesta nu a arătat o mare bucurie că a îmbătrânit cu un an. Viorel Lis a făcut câteva declarații remarcabile, afirmând că persoana care îl menține în viața este Oana. Fostul edil a povestit ca viața sa este extrem de dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și a recunoscut că, fără prezența Oanei alături de el, nu ar mai fi dorit să trăiască.

„E o vârstă la care nu știu dacă mai sunt interesat să trăiesc, pentru că e foarte greu. Oana mă ține în viață. Dacă nu ar fi Oana, nu cred că aș mai fi interesat să trăiesc. E o vârstă urâtă. Asta e viața și așa a vrut Dumnezeu”, a spus Viorel Lis, care are acum din nou probleme de sănătate, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *