Prima pagină » Cancan » Viorel Lis are arsuri grave după accidentul suferit. „Abia se mai mișcă”

Viorel Lis are arsuri grave după accidentul suferit. „Abia se mai mișcă”

15 feb. 2022, 11:47,
în Cancan

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, s-a ales cu arsuri destul de grave în urma unui accident casnic petrecut în urmă cu câteva zile. Culmea, soțul Oanei Lis încă nu se recuperase complet după infecția cu COVID, astfel că a ajuns din nou la spital. Acum, Viorel Lis trece prin alte chinuri și totul după ce a adormit cu picioarele pe un radiator electric.

Soții Oana și Viorel Lis au o relație de peste 20 de ani și formează un cuplu atipic, care a ajuns deseori în atenția presei. În ciuda diferenței de vârstă, care este destul de mare, Oana Lis i-a rămas mereu aproape soțului ei, fiind și singurul sprijin pe care se poate baza fostul edil. La sfârșitul anului trecut, soții Lis s-au confruntat cu boala momentului după ce s-au infectat cu COVID. În plus, datorită afecțiunilor mai vechi, Viorel Lis încă nu se recuperase complet, iar acum a avut parte de un alt necaz.

Viorel Lis a ajuns cu arsuri grave la spital

Din cauză că au probleme mari cu încălzirea apartamentului, soții Lis sunt nevoiți să se încălzească cu ajutorul radiatoarelor. Acum, Viorel Lis s-a ars destul de tare la un picior, după ce a vrut să se încălzească la radiator și a adormit. Fostul primar a fost dus la Spitalul Floreasca, unde a fost bandajat și i s-au administrat tratamente de specialitate. Iar acum, după intervenția medicilor, soția sa, Oana, este cea care are grijă de el.

„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el e de vină, că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum, niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis.

Însă acestea nu sunt singurele probleme în familia Lis. Blondina mai spune că soțul ei are parte de o bătrânețe foarte grea, suferind de mai multe boli. Cum nu se poate îngriji deloc singur, el are nevoie permanentă de susținere. Nu poate merge singur nici până la baie sau bucătărie și trebuie să fie mereu supravegheat, pentru a nu fi victima unor accidente.

Viorel Lis este la a treia căsătorie

Viorel Lis va împlini anul acesta 78 de ani, în timp ce Oana, soția sa, va face 43 de ani luna viitoare. Totodată, în 2022, soții Lis vor aniversa și 11 ani de căsnicie, chiar dacă ei au o relație de puțin peste 22 de ani. Și dacă la Oana Lis aceasta este prima căsătorie, pentru fostul edil al Capitalei este cel de-al treilea mariaj.

Prima căsătorie a lui Lis a fost cu o femeie pe nume Elena, cu care are un băiat, Adrian Lis, un artist plastic foarte apreciat peste hotare. Însă nu se cunosc mai multe detalii cu privire la prima căsătorie. Apoi, vreme de 16 ani, Viorel a fost căsătorit cu Tudora Gheorghedin 1983 până în 1999. Din această relație a rezultat Alina, fiica lui Viorel Lis. De cea de-a doua soție, fostul edil a divorțat pentru a putea fi cu Oana Lis.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *