Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorel Lis a văzut moartea cu ochii. Fostul edil și-a sunat rudele, pentru a-i pregăti locul de veci: „Este o minune că trăiește!”

Viorel Lis a văzut moartea cu ochii. Fostul edil și-a sunat rudele, pentru a-i pregăti locul de veci: „Este o minune că trăiește!”

27 nov. 2021, 11:00,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis și soțul ei au fost externați recent, după ce au fost infectați cu COVID-19.

Viorel Lis a traversat momente cumplite în spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul edil s-a temut atât de tare că îi va ceda organismul, încât și-a sunat rudele, pentru a-i pregăti locul de veci. Într-un interviu recent, Oana Lis a dezvăluit cum au reușit ea și soțul ei să treacă  peste această boală cumplită, dar și cum se simt cei doi acum, la câteva zile de la externare.

Oana Lis: „Este o minune că trăiește!”

Oana Lis a dezvăluit că s-a temut foarte mult pentru soțul ei, din momentul în care a aflat că ambii s-au infectat cu COVID-19.

Vedeta a mărturisit că bărbatul a văzut moartea cu ochii, însă a reușit să treacă cu bine peste boală, din cauza faptului că era vaccinat:

„Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă, dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare, la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare.

Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala.(…) Viorel a trecut pragul critic datorită medicilor și vaccinului, altfel nu văd ce l-ar fi salvat!”, a declarat Oana Lis.

 

Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci

Oana Lis a recunoscut că soțul ei nu a mai avut nicio speranță atunci când s-a văzut pe patul de spital, din cauza infecției cu coronavirus.

Vedeta a povestit că fostul edil chiar și-a sunat și rudele, pentru a-i pregăti locul de veci, fiindcă nu a mai crezut că va supraviețui:

„Eu eram la volan, conduceam, am tras mașina pe dreapta, am leșinat, am vomitat…E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta! Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului.

El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital. Chiar ne-am gândit că putem să murim de la boala asta, deși eu sunt tânără, dar am kilogramele în plus și o inflamație mare în corp. Simt că am reînviat! Ne-am salvat și ne-au salvat viața cei de la spital! Eu nu credeam că o iau, dar uite că am luat-o!”, a mai spus Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`