Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorel Lis a ajuns imobilizat. Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: „Voi depune dosarul pentru ajutor specializat”

Viorel Lis a ajuns imobilizat. Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: „Voi depune dosarul pentru ajutor specializat”

23 sept. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis are parte de momente foarte dificile, după ce soțul ei, Viorel Lis, s-a îmbolnăvit. Fostul edil al Capitalei are nevoie de îngrijire permanentă, iar Oana este nevoită să fie întotdeauna în preajma lui. După ce soțul ei a ajuns imobilizat, Oana ia în calcul internarea lui într-un azil.

Oana Lis este sprijinul lui Viorel, însă, vedeta susține că situația a devenit din ce în ce mai dificilă, iar Oana a luat în calcul ideea de azil.

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar blondina a făcut multe sacrificii pentru soțul ei. În ultima perioadă, fostul edil se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar Oana este mereu lângă el și are grijă de acesta, deși oamenii spuneau că este cu el pentru situația financiară, adevărul este altul.

În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a suferit un preinfarct și a scăpat ca prin minune cu viață. În luna august, acesta a ajuns la spital, iar Oana s-a internat cu el în același salon. În prezent, Lis nu se mai poate deplasa.

Oana Lis recunoaște că nu mai are putere să se lupte cu toate problemele care îl macină pe soțul ei.

„Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!”, a explicat Oana, pentru Click!

Oana Lis: „Mă lupt cu Viorel că el mai și cade”

Oana Lis a luat în calcul ideea de azil. Vedeta a spus că e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Soția lui Viorel Lis a spus că nu o inima cu azilul, dar se gândește la această variantă.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer, e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a mai spus Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *