Prima pagină » Cancan ultimă oră » Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Oana Lis, detalii despre starea lui de sănătate

Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Oana Lis, detalii despre starea lui de sănătate

30 mai 2022, 22:30,
în Cancan ultimă oră

Pare că ghinioanele se țin ca scaiul de Viorel Lis, care în ultima perioadă s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate, acesta având numeroase diagnostice primite din partea medicilor.

Recent, fostul primar s-a confruntat cu o semi pareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat, iar acum se pare că s-a „lovit” de o nouă problemă. Oana Lis a dezvăluit, într-o intervenție în direct în emisiunea lui Cristi Brancu, că soțul ei se află din nou internat în spital, după ce s-a infectat cu o bacterie.

Viorel Lis este supus mai multor analize și investigații

Medicii încă nu știu despre ce este vorba, iar Viorel Lis este supus mai multor analize și investigații în acest sens. Din fericire, edilul nu trebuie să stea prea mult timp în unitatea medicală, căci este internat doar o zi.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cristi Brancu.

Oana Lis, despre meseria de psiholog: „Primul meu pacient sunt eu și am fost eu”

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Viorel Lis a dezvăluit că meseria pe care și-a ales-o, cea de psiholog, nu-i ajută numai pe pacienții ei, ci a „salvat-o” inclusiv pe ea.

Ba mai mult, mariajul ei cu fostul primar al Bucureștiului merge mult mai bine, după ce au început să mediteze împreună.

„Primul meu pacient sunt eu și am fost eu. Pe mine psihologia m-a ajutat. Știți câte traume am avut din copilărie, tot felul de stări, cu atacuri de panică. Psihologia a schimbat felul în care percep viața. Eu cu Viorel facem meditație dacă îți vine să crezi. Îl ajută. Eu îl susțin așa cum pot”, a adăugat soția lui Viorel Lis pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *