Prima pagină » Cancan » Viorel, declarație emoționantă pentru Oana Lis. Soția fostului primar a rămas fără cuvinte

Viorel, declarație emoționantă pentru Oana Lis. Soția fostului primar a rămas fără cuvinte

28 oct. 2021, 13:02,
în Cancan

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a impresionat-o pe soția sa, Oana Lis, cu o declarație care a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte. Astfel, acest lucru i-a dat speranțe, pe lângă momentele grele de care are parte în căsnicie. Mai mult, Oana Lis a povestit și ce probleme a avut în copilărie, când a fost abuzată de tatăl ei.

Viorel, sprijinit de Oana Lis în cele mai grele momente

Oana și Viorel Lis sunt împreună de ani buni. Cei doi au o căsnicie fericită și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În prezent, Oana îi este cel mai mare sprijin soțului ei, de care are grijă mai ales în perioada grea venită odată cu pandemia de coronavirus.

Blondina are parte și ea de clipe de apreciere din partea partenerului ei, în viața de zi cu zi. Oana a postat, pe contul ei de Facebook, un mesaj emoționant pe care l-a primit din partea lui Viorel Lis. Soțul acesteia i-ar fi mărturisit că o consideră o femeie puternică, care se descurcă în viață cu orice piedică, care-i apare în cale.

„Azi m-a minunat Vio ca mi-a zis asa impresionat ca am devenit o femeie puternică. Care face, rezolvă lucruri. Situații. M-am bucurat ca m a validat. M-am simțit si mai puternică pentru ca m-a văzut el așa. Gândiți-va ca omul asta ma cunoaște de cand eram o fată de 19 ani traumatizată, care plângea pe stradă, care trasarea si se speria la orice voce ridicată, care se simțea cea mai orfana fata de pe lumea asta, care țipa noaptea speriată in somn, care nu stia sa se descurce si sa fie puternică pentru că nimeni nu o învățase asta”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Oana Lis, alături de soțul ei la bine și la greu

Oana Lis este un exemplu de femeie care îi este alături soțului și în cele mai grele clipe din viața sa. Și aceasta deoarece fostul primar al capitalei are mai multe afecțiuni de sănătate care îl țin în casă. De altfel, Viorel Lis a recunoscut în repetate rânduri că este dependent de soția sa și nu știe ce s-ar face fără ea.

„Vă mulțumesc pentru că vă interesați de starea lui Viorel. Eu răspund mai mult la telefon, pentru că eu mă și ocup de starea lui de sănătate, să îi fie bine, să aibă de toate. Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult. El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja a făcut niște parestezii pe picioare. Anul acesta a făcut recuperare medicală, dar doar 10% s-a recuperat”, a declarat, despre Viorel, Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`