Prima pagină » Cancan » Viorel de la 3 Sud Est are o familie superbă. Artistul a postat o imagine rară cu fiica sa

Viorel de la 3 Sud Est are o familie superbă. Artistul a postat o imagine rară cu fiica sa

08 iul. 2021, 09:43,
în Cancan

Viorel Șipoș, unul dintre componenții trupei 3 Sud Est, este un bărbat realizat și în plan profesional dar și în plan familial. Și totuși, trecând peste succesul artistic înregistrat, el a preferat să păstreze discreția cu privire la familia sa. Însă de curând el a dezvăluit pe contul de socializare un superb „moment tată-fiică” cu care și-a încântat fanii.

Trupa 3 Sud Est este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate din România. Cu toate astea, cei trei membrii ai formației, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Rareori, aceștia le-au dezvăluit fanilor anumite informații cu privire la familiile lor. Așa s-a întâmplat și recent, când Viorel a postat o imagine rară cu fiica sa, iar internauții au fost pur și simplu încântați.

Viorel de la 3 Sud Est, imagine rară cu fiica sa

Laurențiu, Viorel și Mihai, componenții trupei 3 Sud Est, au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală. Cu toate acestea, pe lângă succesul pe care l-au cunoscut în anii 90, cei trei și-au întemeiat propriile familii, care au trecut proba timpului. Totuși, din când în când, artiștii le-au mai oferit fanilor imagini cu persoanele cele mai importante din viața lor.

Recent, Viorel Șipoș s-a lăsat fotografiat alături de fiica sa, în vârstă de 4 ani. Cei doi apar pe scenă, iar imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al trupei. „Moment tată-fiică”. Evident, fanii trupei au fost entuziasmați de această poză, mai ales că artistul este destul de zgârcit în privința dezvăluirii unor detalii cu privire la familia sa.

„Ce fetiță frumoasă”, „Superbă e”, „Minunați”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea cu cei doi.

Înainte de a-și întemeia o familie, Viorel Șipoș a avut o relație de lungă durată cu o frumoasă brunetă – Natalia Vrânceanu. Însă lucrurile nu au mers între ei și s-au despărțit. Astfel, Viorel s-a căsătorit cu Georgiana, în 2017. Cei doi au organizat o petrecere discretă la care au participat doar persoanele apropiate. Și tot în 2017, Georgiana a adus-o pe lume pe Rebeca.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, spunea Laurențiu Duță despre nunta colegului său.

Cum arătau băieții de la 3 Sud Est la începutul carierei

Trupa 3 Sud Est a fost înființată în 1997 de către cei trei artiști, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. Încă din primii ani de fondare, aceștia au bătut recordurile în ceea ce privește capitolul de vânzări. Trupa a reușit să vândă peste 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără „Ai plecat”, „De ziua ta”, dar și „Amintirile”, cea mai de succes piesă a celor trei.

În urmă cu câteva săptămâni, cei trei au postat o poză cu ei, surprinsă cu cinci ani înainte de a lansa trupa. „#dinsertarulcuamintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun”, au scris ei în dreptul imaginii făcute publice pe Facebook. Și totuși, în 2009, cei trei au decis să meargă pe drumuri separate, iar Laurențiu a fost primul care și-a lansat un proiect solo.

„Atunci chiar așa vedeam lucrurile. Dar viața îți rezervă multe surprize. Atunci când trei oameni nu mai văd viitorul trupei în aceeași direcție, se întâmpla ce ni s-a întâmplat nouă”, declara Laurențiu la acea vreme. Și totuși, în 2016, Laurențiu, Viorel și Mihai s-au reunit sub titulatura 3 Sud Est, cea care i-a consacrat, iar în prezent colaborează cu diferiți artiști din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *