Prima pagină » National » Viorel Cataramă renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România
Viorel Cataramă renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România

Viorel Cataramă renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România

19 mai 2020, 09:11,
în National

Viorel Cataramă a anunţat că renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, ca să nu prejudicieze imaginea instituţiei, în urma acţiunilor întreprinse în ultimele 10 zile, anume demersul de a se infecta cu coronavirus şi participarea la protestele din weekend, din Piaţa Victoriei.

„După cum ştiţi, sunt vicepreşedinte la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România. Având în vedere poziţiile mele publice din ultima perioadă şi pentru a nu prejudicia imaginea acestei prestigioase entităţi, vă anunţ că mă suspend din această funcţie”, a anunţat milionarul pe Facebook.

Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pentru a se autoinfecta cu CoVid-19, după propriile declaraţii. Pe 8 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

În aceeaşi zi, Crucea Roșie România, ONG-ul care a strâns cei mai mulți bani din donații în criza coronavirusului, s-a delimitat de declaraţiile omului de afaceri, conform hotnews.ro: „Nu reprezintă poziția oficială a Societății Naționale de Cruce Roșie din România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *