Prima pagină » Actualitate » Viorel Cataramă, adeptul imunizării în grup, îi răspunde lui Dacian Cioloș
Viorel Cataramă, adeptul imunizării în grup, îi răspunde lui Dacian Cioloș

Viorel Cataramă, adeptul imunizării în grup, îi răspunde lui Dacian Cioloș

12 iul. 2020, 20:40,
George Cristian, în Actualitate

Viorel Cataramă, adeptul imunizării în grup, îi răspunde lui Dacian Cioloș. Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, le oferă răspunsuri celor care cer limitarea libertăților individuale ”în numele sănătății populației”. Acesta îi răspunde lui Dacian Cioloș, care l-a pus alături de Cheloo de la Paraziții și cu parlamentarii PSD, care fac scandal în fast-food.

Ce spune Viorel Cataramă despre Dacian Cioloș

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, arată că Dacian Cioloș este țapul ispășitor al celor care vor să reintroducă starea de urgență, după ce liderul PLUS l-a numit alături de Cheloo și de paralamentarii PSD, care fac scandal în fast-food-uri.

„În faţa evidenţei, dictatura politico-medicală începe să tremure! Dictatorii n-au fost niciodată oameni curajoşi, s-au impus prin teroare, iar acum nu mai au bani să întreţină frica! Tot mai mulţi români refuză să-i mai creadă, lumea vrea NORMALITATE, iar până la 3 noiembrie mai sunt aproape 4 luni. Ar vrea să ne ia libertăţile, să reintroducă starea de urgenţă, să ne pulverizeze suveranitatea, doar ca să arate viitorului guvern mondial cât sunt ei de capabili!

Dar nimeni nu-i mai finanţează şi, atunci, merg pe coarda sensibilă: scot la înaintare politicieni, formatori de opinie sau jurnalişti miluiţi, elemente infestate din societatea civilă care, la unison, se vaită: ‘Viorel Cataramă, Cheloo de la Paraziţii şi parlamentarii PSD nu pot da lecţii despre reguli sanitare’ (comunistul Dacian Ciolos), ‘PSD blochează în Parlament legea izolării şi carantinării’ (Ion M. Ioniţă), ‘lumea e legată de globalizare prin mii de fire’ (Alina Mungiu-Pippidi) şi exemplele ar putea continua la nesfârşit…”, spune Cataramă.

Dacian Cioloș, ”fricosul de origine palestiniană”. Viorel Cataramă, adeptul imunizării în grup, îi răspunde lui Dacian Cioloș

Conform lui Viorel Cataramă, Dacian Cioloș este numit ”fricosul de origine palestiniană”, care acuză medicii români, care au puterea să îl dezaprobe, că nu sunt comepenți în domeniul bolilor infecțioase. El folosește sarcasmul și menționează faptul că cei compentenți sunt doar Dacian Cioloș, Tătaru, Cercel, Mustafa și Marinescu, și anume ”aripa medicală a dictaturii.”

”fricosul de origine palestiniană, nici nu vreau sa-i dau numele, acuză mari medici români care au curajul să-l dezaprobe, că nu sunt competenţi în domeniul bolilor infecţioase; competenţi sunt numai el, Tătaru, Cercel, Rafila, Musta şi, ca rezervă, Marinescu. Adică aripa medicală a dictaturii”

De unde a pornit indignarea lui Viorel Cataramă

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a rugat, miercuri, ca Guvernul să se moblizeze, pentru a stopa răspândirea pandemiei și ”să termine cu prostiile, cu certurile pe subiecte unde şi medicii sunt în dificultate, nu e momentul pentru glume şi conspiraţii.”

De asemenea, acesta l-a nominalizat pe Viorel Cataramă, printre cei care nu sunt exemple de urmat.

„Cheloo de la Paraziţii, Viorel Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii nu sunt exemple demne de urmat şi nu pot da lecţii despre reguli sanitare”, a scris liderul PLUS într-o postare.

Viorel Ctaramă, persoana care a încercat să se infecteze cu noul coronavirus

Pentru a demonstra că virisul nu este letal, Viorel Cataramă a încercat să se infecteze cu noul coronavirus. Acesta susține metoda imunizării în grup, dar și afirmația preşedintelui Colegiului Medicilor care a spus că au murit cu 20% mai mulţi români din cauza altor boli, pentru că spitalele au fost blocate.

„Ţările care susţin statul națiune şi apară suveranitatea au ales să lupte cu virusul; dau două exemple: Suedia şi Belarus, care au optat pentru metoda imunizării de grup. Să vedem ce rezultate au obţinut în 3 luni (până pe 05.06.20):

1. Suedia. Populaţie 10,23 MI, 4.562 persoane decedate, procent 0,049%.

2. Belarus. Populaţie 9,48 MI, 253 persoane decedate, procent 0,0027%

Să luăm procentul mai mare (Suedia); dacă România (cu o populaţie de 19,41MI, inclusiv toata Diaspora!) ar fi urmat metoda imunizării de grup, ar fi avut 8.655 persoane decedate de Covid, faţă de 1.299 cât a înregistrat prin metoda izolării. Dar, în ţara noastră, ca urmare a carantinării (lockdown), în 3 luni, au murit cu 20% mai mulţi oameni comparativ cu anii trecuţi. Asta o spune Colegiul Medicilor, cea mai înaltă autoritate medicală din România. Asta înseamnă că, în aceeași perioadă, în ţara noastră au murit, din cauza izolării 12.500 români nevinovaţi (nonCovid). Dacă adăugăm şi pe cei 1.299 morţi de Covid, rezultă 13.799 morţi ca urmare a carantinării, faţă de 8.655 persoane decedate dacă am fi aplicat metoda imunizării de grup (vă daţi seama care ar fi rezultatul dacă am elimina din calcul Diaspora)!”, a transmis Cataramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *