Prima pagină » Titlurile zilei » Viorel Blăjuț minte cu nerușinare! Îi trimite la moarte pe pacienții internați în lagărele „Sf. Sava” și Centrul „Sf. Anton”. Vicepreședintele PSD are un comportament golănesc și terorizează reporterii BZI, pentru că divulgă ilegalitățile din unitățile medicale – ATENȚIE! IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOȚIONAL

Viorel Blăjuț minte cu nerușinare! Îi trimite la moarte pe pacienții internați în lagărele „Sf. Sava” și Centrul „Sf. Anton”. Vicepreședintele PSD are un comportament golănesc și terorizează reporterii BZI, pentru că divulgă ilegalitățile din unitățile medicale – ATENȚIE! IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOȚIONAL

04 aug. 2023, 14:31, 11 ,
în Titlurile zilei

Viorel Blăjuț, proprietarul Spitalului „Sf. Sava” și al Centrului Rezidențial „Sf. Anton”, unde pacienții trăiesc în condiții groaznice pentru secolul XXI, ca într-un adevărat lagăr, este revoltat pentru că reporterii BZI au scos la iveală neregulile grave din cadrul unităților medicale.

În loc să-și asume situația și să încerce să îmbunătățească condițiile din unitatea medicală, Viorel Blăjuț a avut un comportament agresiv și golănesc, a mințit cu nerușinare și a adus acuzații extrem grave și nefondate conducerii și a angajaților cotidianului BZI.

Viorel Blăjuț a lansat numeroase acuze nefondate la adresa conducerii și a echipei cotidianului BZI

În cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin, difuzată în data de 3 august 2023, pe postul de televiziune Realitatea Plus, Viorel Blăjuț a adus numeroase acuze grave lipsite de orice fundament atât la adresa conducerii, cât și a angajaților cotidianului BZI, încercând să distragă atenția publică de la ceea ce se întâmplă cu adevărat în unitatea medicală pe care o deține. Viorel Blăjuț a avut din nou un comportament golănesc, încercând ca prin țipete, amenințări să schimbe obiectul intervenției TV și să-și apere spatele, deși lucrurile din interiorul spitalului sunt evidente.

Cotidianul ”Buna Ziua Iași” și Claudiu Asimionesei, deținătorul mărcii și a domeniului BZI, nu au fost niciodată condamnați pentru șantaj, așa cum afirmă Viorel Blăjuț. Viorel Blăjuț va trebui să aducă dovezi la acuzațiile grave de șantaj pe care le-a adresat în cadrul emisiunii echipei și conducerii BZI. În ultimii 15 ani, nimeni din conducerea cotidianului BZI nu s-a întâlnit cu Viorel Blăjuț și nu i-au pretins acestuia bani pentru publicitate.  De asemenea, Claudiu Asimionesei și membrii familiei acestuia nu au avut și nu au afaceri similare cu ale lui Viorel Blăjuț, așa cum susține fostul deputat.

Vicepreședintele PSD Iași recurge la amenințări pe bandă rulantă

Viorel Blăjuț se victimizează continuu, susținând, fără niciun fel de dovezi, că este hărțuit de conducerea cotidianului BZI. Situația nu este deloc așa, iar an de an Claudiu Asimionesei, membrii familiei sale, o parte dintre jurnaliști și firma care editează cotidianul BZI sunt acționați în instanță de către Viorel Blăjuț pe rolul instanțelor de judecată fiind zeci de procese. Toate procesele au fost câștigate de BZI și de Claudiu Asimionesei, deținătorul mărcii și a domeniului BZI. Un singur exemplu, din dosarul Nr. 6098/245/2023, unde la termenul din data de 28.07.2023, instanța de judecată a dat câștig de cauză tot cotidianului BZI, proprietarul Spitalului „Sf. Sava” fiind nevoit să plătească despăgubiri.

Viorel Blăjuț, intentează procese doar pentru a hărțui, intimida, amenința jurnaliștii BZI, să nu mai publice articole din Spitalul ”Sf. Sava” și Centrul Rezidențial ”Sf. Anton”, unde bolnavii, majoritatea bătrâni cu boala Alzheimer și alte demențe sunt batjocoriți, îndopați cu sedative, plini de escare, înfometați, nespălați. Viorel Blăjuț se crede protejat de statutul de membru PSD, fost vicepreședinte PSD Iași, președinte al Fundației Social Democrate și fost deputat și își permite astfel să pună presiune pe presa care face dezvăluiri despre afacerile murdare și ilegale pe care le deține în județul Iași. Reporterii BZI nu se vor lăsa însă intimidați de atitudinea fostului deputat.  La fiecare articol, jurnaliștii BZI l-au contactat pe Viorel Blăjuț pentru a obține un punct de vedere, acesta a răspuns cu injurii, jignirii, amenințări, ocolind subiectul. Toate articolele publicate în BZI sunt semnate, asumate, documentate, bazate pe dovezi. Între BZI și Viorel Blăjuț nu a existat niciodată un contract de publicitate, deși afaceristul și-a dorit acest lucru. De asemenea, conducerea BZI, Claudiu Asimionesei, jurnaliștii de la BZI, Departamentul Publicitate, nu au discutat și nu au solicitat vreun contract de publicitate de la Viorel Blăjuț, așa cum afirmă acesta.

Viorel Blăjuț a profitat de funcțiile politice pentru a-și acoperi afacerile necurate

Viorel Blăjuț a fost în perioada 2012-2016, deputat PP-DD – Partidul Poporului-Dan Diaconescu, apoi vicepreședinte PSD Iași și președinte al Fundației Social Democrate Iași. Viorel Blăjuț și-a luat Bacalaureatul la vârsta de 40 de ani, în condiții suspecte și discutabile. În primă fază, politicianul a reușit să obțină la Limba și literatura română puțin peste nota 2, reușind cu chiu cu vai să promoveze examenul de Bacalaureat.

Viorel Blăjuț a încercat să le dea reporterilor BZI o lecție de medicină de toată jena. Blăjuț s-a folosit de funcțiile politice pentru a-și înlesni afacerile ilegale. A făcut din Partidul Social Democrat un scut, încât să fie sigur că ilegalitățile din unitățile sale medicale nu sunt scoase la iveală. Viorel Blăjuț a profitat de funcțiile politice pentru a-și acoperi afacerile necurate, ilegale. S-a dezvoltat astfel o adevărată mafie în care business-ul este folosit în politică și invers. Fost vicepreședinte PSD Iași nu-și asumă în niciun chip că în cadrul unității medicale pe care o deține, bolnavii sunt chinuiți și astfel li se grăbește moartea. Fostul deputat nenorocește zeci de familii, care nu pot accepta faptul că moartea celor dragi le-a fost grăbită.

Pacienții internați în lagărele „Sf. Sava” și Centrul „Sf.Anton” sunt trimiși către o moarte sigură

Bolnavii internați la „Sf. Sava” și Centrul „Sf.Anton”  au parte de un tratament umilitor, degradant, total necorespunzător pentru îngijiri paliative. Nu sunt respectate normele legale privind serviciile de îngrijiri paliative, în baza mărturiilor pe care le deținem din partea familiilor acestora, angajaților și a unor foști angajați. Pacienții internați la Spitalul „Sf. Sava” sunt hrăniți cu lături, cu mâncare de cea mai proastă calitate, totul pentru ca afaceristul să obțină un profit cât mai mare, fără să-i pese că astfel pune în pericol viețile pacienților. De asemenea, bolnavilor le sunt administrate sedative extrem de puternice (Haloperidol) până când sunt transformați în legume.

Astfel, deși când sunt internați la Spitalul „Sf. Sava” pacienții sunt lucizi, se deplasează pe propriile picioare,  în doar câteva luni bolnavii ajung de nerecunoscut, capătă înfățișare cadaverică, nu mai pot vorbi din cauza sedativelor, nu-și mai recunosc rudele, devenind lipsiți de viață. La agravarea stării lor contribuie și faptul că pacienții sunt în permanență înfometați. Din cauza lipsei de personal, pacienții nu sunt schimbați la timp, fiind lăsați ore în șir plini de urină și materii fecale, încât corpurile lor sunt pline de escare și răni. Pacienții nu sunt supravegheați în permanență, așa cum ar trebui, iar din această cauză ajung să cadă și să fie extrem de grav răniți.

Deoarece angajații sunt foarte prost plătiți și suprasolicitați, fiind puși să lucreze și în zilele lor libere, aceștia își varsă frustrările pe bolnavi, pe care îi bruschează. În plus, obiectele de îmbrăcăminte și alimentele aduse de aparținători le sunt furate. Pentru aceste servicii mizerabile, Viorel Blăjuț percepe la Spitalul ”Sf. Sava” un tarif de 140 de lei/zi la salon și 160 de lei/zi la rezervă pentru persoanele asigurate, cu bilet de trimitere de la medic de familie, medic specialist și 250 de lei/zi pentru persoane neasigurate.  La Centru Rezidențial ”Sf. Anton”, tariful este între 180-250 lei/zi.

Cotidianul BZI și Claudiu Asimionesei îl vor acționa în instanță pe Viorel Blăjuț pentru afirmațiile calomnioase și extrem de grave la adresa publicației și a conducerii ziarului.

Comentarii
  • Ironia sortii, aceste asezaminte ale groazei, poarta nume de sfinti, ca sa impresioneze auditoriul….

  • Tu faci psihologie inversa nu 🤣🤣🤣lasă prostiile lucrezi la un țigan borat care ia bani și d epe vii și de pe morți

  • Țigan borat poate tu ești.Vino și convinge te.Nu calomnia degeaba.E păcat ,sa știi.E locul meu de munca și l respect..

  • Sunt curios despre ce e vorba in articolul asta mai exact si pana la ce nivel trebuie ajuns pentru a se rezolva intrun mod izolat tot ce este de izolat in functie de caracterul persoanelor implicate si in functie si de statuturile juridice si politice pe care le are fiecare persoana analizanduse interesele si intelegerile facute in cazul in care este vorba de bugete trecute prin mai multe maine si in cazul in care este vorba si de caractere mai greu de combatut (minciuni patologice . dare peste nas )

  • Ce tâmpenie de articol! Bai lăsați fake news urile. Am pe cineva internat acolo. Și îl vizitez zilnic. Nu l- am găsit niciodată în vreo situație nasoala. Voi sunteți niște panglicari, mâțe-‘fripte, ziarul lu’ pește prăjit. Putorilor! Mana pe munca nu la pomana. Ce? Nu v-a mai plătit țiganul reclama?:)))

  • Putorilor…La muncă…e foarte ușor de denigrat..mergeți voi și ștergeți la cacat..apoi sa va vad.

  • Sora sotului a fost internata de catre fii dansei la Spitalul din Pascani cand era Sef dr. POPESCU care a spus ca, nu ati venit aici pentru vindecare. Internata la ora 12 :00 a decedat la ora 19:00.Am vorbit cu dansa inainte cu cateva minute dupa care a inceput sa scoata niste sunete si spasme dupa care totul s-a oprit. ( 2011).Despre ce vorbim in aceste cazuri de Omor Asistat? Procedeu cunoscut de catre Oficiali. Crima Organizata la nivel INSTITUTIONAL. Sper sa fie afisat mesajul adica sa nu fie cenzurat.

  • Ion axinte din Iași

    E tot vina lui Blajut și în acest caz.

  • …scuze , l-am omis pe.. dorian popa !😏

  • Si pe Andra ai uitat-o

  • Si totusi de ce nu semnati alticolul cu nume si prenume? De ce va este teama daca aveti asa de multe dovezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *