Prima pagină » Cultural » Violeta Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum se înțelege adolescenta cu mama ei celebră, Andreea Marin

Violeta Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum se înțelege adolescenta cu mama ei celebră, Andreea Marin

21 dec. 2022, 09:06,
BZI.ro, în Cultural

Violeta Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Aceasta și-a serbat recent ziua de naștere și a atras multe priviri. Fiica Andreei Marin arată spectaculos la vârsta de 15 ani și se bucură din plin de celebritate. Tânăra se dedică studiului pentru a avea o carieră de succes. Iată cum se înțelege adolescenta cu mama ei celebră, Andreea Marin.

Violeta Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă

Violeta Marin se bucură din plin de celebritate la vârsta de 15 ani. Recent, aceasta și-a serbat ziua de naștere și a avut parte de o petrecere de pomină. Tânăra în vârstă de 15 ani se înțelege de minune cu părinții săi celebri și are o relație foarte bună cu fratele său, Radu Ștefan. Andreea Marin are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa și o susține mereu pe plan personal și profesional.

Frumoasa vedetă a postat recent un mesaj emoționant pentru fiica ei, cu prilejul zilei sale de naștere, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Și fratele Violetei Marin a postat un mesaj inedit pentru sora sa, dovadă că cei doi au o relație extrem de apropiată și se înțeleg foarte bine. Și celebrul Sebastian Dobrincu are doar cuvinte de laudă pentru părinții săi și le este recunoscător pentru tot ceea ce au făcut pentru el. Tânărul milionar deține în prezent o avere impresionantă și se bucură din plin de succes.

Și celebra prezentatoare Teo Trandafir se înțelege de minune cu fiica sa, Maia, de care este tare mândră. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită.

Ce spune Andreea Marin despre fiica sa

Violeta Marin are o relație foarte bună cu mama ei celebră, Andreea Marin. Cele două nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare fac furori cu fotografii în ipostaze inedite. Recent, Violeta a împlinit 15 ani și a atras privirile tuturor la petrecerea sa. Andreea Marin se mândrește cu fiica ei pe care o susține mereu în carieră, dar și în viața privată.

„Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea.”, a declarat Andreea Marin.

Violeta Marin se înțelege de minune cu mama ei celebră și se bucură din plin de celebritate. Adolescenta se dedică în prezent studiului pentru a avea o carieră artistică de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *