Prima pagină » Cultural » Violeta Marin Bănică a moștenit frumusețea mamei sale și atrage privirile tuturor. Cum se înțelege adolescenta cu părinții ei celebri

Violeta Marin Bănică a moștenit frumusețea mamei sale și atrage privirile tuturor. Cum se înțelege adolescenta cu părinții ei celebri

26 oct. 2022, 09:25,
BZI.ro, în Cultural

Violeta Marin Bănică a moștenit frumusețea mamei sale și atrage privirile tuturor. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor alături de mama sa, Andreea Marin. Tânăra se dedică studiului pentru a avea o carieră de succes și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii inedite. Iată cum se înțelege adolescenta cu părinții ei celebri.

Violeta Marin Bănică a moștenit frumusețea mamei sale și atrage privirile tuturor

La vârsta de 15 ani, Violeta Marin Bănică este o domnișoară superbă. Tânăra are înclinații artistice și sutdiază mult pentru a-și construi o carieră de succes. Andreea Marin se mândrește cu fiica sa, dar încearcă pe cât posibil să o țină departe de lumina reflectoarelor. Cele două se afișează destul de rar la evenimentele mondene, dar fac furori de fiecare dată și primesc doar cuvinte de laudă din partea celor din jur.

Violeta Marin Bănică se bucură din plin de adolescență și este extrem de activă în mediul online unde împărtășește cu fanii experiențe din viața privată. Aceasta are o relație foarte bună cu părinții ei celebri, care o susțin mereu.

Andreea Marin a dezvăluit recent cum este relația mamă-fiică și cum reușesc cele două să gestioneze momentele tensionate, precizând totodată care sunt principiile pe care i le-a transmis fetei sale.

,,Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles. (…) Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți.

Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare. Din această perspectivă, da, îți poți câștiga libertatea de a alege pentru tine, dovedind întâi că înțelegi limitele bunului-simț, înainte de toate. Că ești Om, pur și simplu. Vorbim despre valori care sunt respectate de noi, în familie, și nu vom schimba acest crez.”, a declarat îndrăgita vedetă tv.

O altă tânără de succes din showbiz-ul autohton este Alexia Eram. La vârsta de 22 de ani, aceasta câștigă sume uluitoare din activitatea în mediul online.

Ce spune Andreea Marin despre fiica ei

Andreea Marin are doar cuvinte de laudă pentru fiica ei, Violeta. Cele două se înțeleg de minune și se susțin reciproc. Vedeta tv se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită.

,,Cred că mai multe învăț eu de la ea decât ea de la mine. Nu pot să o sfătuiesc decât să fie generoasă, cred mult în generozitate, cred mult în ceea ce poți face cu mâna ta pentru propriul destin așa că o sfătuiesc să facă alegeri bune pentru ea și mai cred în valorile care țin cumva de trecut.

De pildă, alege o carte în loc să alegi ecranul unui telefon sau al laptopului. Nu uita și de carte pentru că parfumul unei cărți nu se compară cu ecranul unui calculator.”, a precizat Andreea Marin.

Violeta Marin Bănică se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Adolescenta are o relație foarte bună cu părinții ei celebri și este apreciată de publicul autohton. Fiica Andreei Marin se dedică studiului pentru a avea pe viitor o carieră artistică de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *