Prima pagină » Cancan » Violeta Bănică s-a postat alături de iubitul ei! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu a mai fost văzută în această ipostază

Violeta Bănică s-a postat alături de iubitul ei! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu a mai fost văzută în această ipostază

15 mart. 2024, 08:10,
BZI.ro, în Cancan

Violeta Bănică a apărut pentru prima dată pe internet împreună cu iubitul ei. Tânăra a inclus chiar și un mesaj pentru partenerul ei.

Violeta se află în perioada adolescenței și în ultima perioadă a devenit tot mai vizibilă în mediul public. Tânăra a început să o însoțească pe mama sa la diverse evenimente și a devenit activă pe rețelele de socializare, reușind să atragă deja o comunitate mare de urmăritori.

Violeta Bănică s-a postat alături de iubitul ei

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. este activă pe rețelele de socializare și postează frecvent, iar recent, Violeta și-a surprins fanii cu o fotografie într-o poziție neobișnuită, care i-a surprins pe toți.

Mai exact, tânăra a început o relație cu un băiat, iar recent, ea a publicat pe internet o fotografie alături de partenerul ei. Împreună cu imaginea romantică, Violeta a adăugat și un mesaj. „Te iubesc”.

Ce spune Violeta despre părinții ei

Violeta este rezultatul căsniciei dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Chiar dacă părinții ei au divorțat, aceștia rămân uniți prin dragostea pentru fiica lor, de care sunt foarte mândri.

La rândul ei, Violeta este extrem de mândră că este copilul celor două celebrități și a făcut declarații emoționante despre părinții ei în trecut.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie.”, a mărturisit aceasta pentru spectacola.ro.

Andreea Marin, deranjată că fiica ei pierde nopțile

Violeta Bănică a deprins un obicei, deloc sănătos, care o deranjează din cale afară pe mama ei. Și ne referim aici la faptul că ajunge să doarmă foarte puțin, aproxima/tiv 5-6 ore pe noapte.

Andreea Marin are din plin cu ce se mândri ca femeie, dar mai ales ca mamă. Cu toate că nu a ajuns la vârsta majoratului, Violeta este implicată în acțiuni de voluntariat și, cu regularitate și cu maximă strictețe, își duce la capăt toate activitățile în care se implică. Fosta prezentatoare TV își privește de fiecare dată cu mândrie fiica, însă recunoaște că are o nemulțumire pe care, cel puțin pentru moment, nu o poate negocia de niciun chip cu tânăra.

Pentru că școala și activitățile multiple îi ocupă foarte mult timp di zi, Violeta ajunge să doarmă pe noapte doar câteva ore, pe care Andreea Marin le consideră mai mult decât insuficiente.

Recent Violeta Bănică s-a postat pentru prima dată alături de iubitul ei, iar mesajele nu au incetat să curgă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *