Prima pagină » Radio » Actualitate » Violeta Bănică, o elevă silitoare implicată în activități de voluntariat. Adolescenta este pasionată și de actorie

Violeta Bănică, o elevă silitoare implicată în activități de voluntariat. Adolescenta este pasionată și de actorie

03 apr. 2023, 15:23,
BZI.ro, în Radio

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică din mariajul cu Andreea Marin, este o elevă de liceu silitoare, care este implicată și în activități de voluntariat. Adolescenta este, începând din toamna trecută, în primul an de liceu la o celebră școală privată din Capitală. Nu în ultimul rând, Violeta Bănică a moștenit și pasiunea pentru actorie de la celebrul ei tată.

Singura fiică a lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin este o adolescentă în toată regula, care a împlinit 15 ani la sfârșitul anului trecut. Violeta Bănică a fost în lumina blițurilor încă din primele zile de viață. Mai mult, de ceva timp, adolescenta și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă, însoțindu-și mama la diferite evenimente. Iar din partea tatălui, Violeta a moștenit pasiunea pentru actorie, urmând chiar și cursuri de profil.

Violeta Bănică, o elevă silitoare implicată în activități de voluntariat

Violeta Bănică urmează cursurile unei celebre școli private din București, fiind o elevă silitoare, după spusele părinților. Aceasta este, începând din toamna anului trecut, în primul an de liceu, la Internațional School of Bucharest. Însă, pe lângă programul școlar, tânăra de 15 ani a început o activitate de voluntariat. Recent, Violeta a scris pe pagina sa de socializare mai multe detalii despre rolul ei într-un centru pentru femei.

„Sunt extrem de recunoscătoare că sunt voluntar la House of Joy, Teen Challenge, un centru de reabilitare pentru femei. Alcoolul și abuzul de substanțe devin din ce în ce mai frecvente, dar sunt uluită de progresele pe care le-au făcut aceste fete, în ciuda experiențelor și a traumelor lor din trecut. Vă rugăm să vizitați site-ul lor pentru a vă informa despre poveștile lor excepționale și cercetările despre dependență și să ajutați ca voluntar (este incredibil cât de multe puteți învăța)”, a fost mesajul transmis de Violeta Bănică.

„Mulțumim pentru dedicarea ta, draga @anavioletabanica! Ne aduci atât de multă bucurie la House of Joy! Ești o fată superbă și fetele noastre te prețuiesc enorm”, i-au scris reprezentații centrului.

Violeta Bănică, atrasă de latura artistică

Andreea Marin a vorbit în repetate rânduri desăpre fiica ei, declarându-se o mamă împlinită. Fosta „zână a surprizelor” susține că Violeta este pur și simplu un copil model cu înclinații artistice! Fata știe să picteze și să deseneze în diverse tehnici, iar aceasta nu este tot! Se pare că fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. ar putea să-i calce fără probleme pe urme tatălui ei, pentru că dansul, muzica și actoria sunt alte talente de-ale ei.

Vedeta TV a recunoscut că Violeta este o fire artistică şi creativă, având o pasiune moştenită de la tată ei: actoria. Prezentatoarea TV a dezvăluit că Violeta urmează cursuri de actorie, dar că orice îşi va dori să facă pe viitor, ea o va susţine. Totodată, se pare că fiica lui Bănică Jr se pricepe foarte bine și să scrie scenarii de film și nu oricum, ci în limba engleză. Cu toate acestea, adolescenta încă nu s-a hotărât ce carieră va urma, dar cu siguranță va avea de unde alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *