Prima pagină » Radio » Actualitate » Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, este o domnișoară superbă. Ce mesaje a primit de ziua ei

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, este o domnișoară superbă. Ce mesaje a primit de ziua ei

16 dec. 2022, 11:06,
BZI.ro, în Radio

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, a împlinit 15 ani și a fost asaltată de mesaje din partea familiei și a cunoscuților. Atunci când s-a născut, părinții ei erau o prezență constantă în paginile ziarelor și formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Acum, deși părinții ei și-au refăcut viețile, Violeta Bănică are o relație foarte apropiată cu frații ei vitregi.

Violeta Bănică s-a născut pe 15 decembrie 2007 și a fost în lumina blițurilor încă din primele zile de viață. De altfel, adolescenta și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă, însoțindu-și mama la diferite evenimente. Chiar mama tinerei a dezvăluit, la începutul anului, că Violeta îi calcă pe urme tatălui ei, fiind înscrisă la cursuri de actorie.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, este o domnișoară superbă

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, dar mai ales pe plan personal. Fosta „Zână a Surprizelor” este mama unei superbe domnișoare în vârstă de 15 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, iar mama ei a marcat momentul postând pe Instagram un colaj foto și un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin, publicând totodată o nouă imagine cu fiica ei, care s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Ce mesaj a primit Violeta de la fratele mai mare

Nici Radu Ștefan Bănică, primul copil al cântărețului, nu a uitat de ziua de naștere a sorei sale și a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii, una cu Violeta și una cu ei doi. Cei doi frați sunt foarte apropiați, între ei fiind o diferență mică de vârstă, doar cinci ani. Totodată, mesajul transmis demonstrează că cei doi țin foarte mult unul la celălalt și se iubesc enorm.

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!❤️”, a scris Radu Ștefan Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de sora sa mai mică.

Nu în ultimul rând, putem spune că talentul artistic este o moștenire de familie, deoarece și Radu Ștefan dar și Violeta îi calcă pe urme tatălui și chiar bunicului patern. În plus, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică au crescut așa cum trebuie, precum frații, părinții lor fiind suficient de maturi încât să nu îi încarce cu problemele lor de adulți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *