Prima pagină » Cancan » Violeta Bănică, criticată dur pe internet din cauza machiajului! Cum s-a afișat fiica Andreei Marin

Violeta Bănică, criticată dur pe internet din cauza machiajului! Cum s-a afișat fiica Andreei Marin

02 iul. 2024, 12:22,
BZI.ro, în Cancan

Violeta Bănică a fost recet criticată dur pe internet din cauza machiajului, care, potrivit unora, ar fi prea mult pentru vârsta ei. Adolescenta este foarte implicată în diverse activități extrașcolare, iar de ceva timp încoace a început să aibă tot mai mult grijă de imaginea ei. Referitor la reacțiile internauților, Andreea Marin, mama ei, i-a luat apărarea spunând că nu este nimic exagerat la adolescentă.

Violeta se află în perioada adolescenței și în ultima perioadă a devenit tot mai vizibilă în mediul public. Tânăra a început să o însoțească pe mama sa la diverse evenimente și a devenit activă pe rețelele de socializare, reușind să atragă deja o comunitate mare de urmăritori.

Violeta Bănică, criticată dur pe internet din cauza machiajului

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are 16 ani și este o adevărată domnișoară! Adolescenta calcă pe urmele mamei sale și strălucește la propriu de fiecare dată când are ocazia. Tânăra este, de asemenea, și foarte activă în mediul online, acolo unde publică imagini și videoclipuri de la evenimentele la care participă. Tot pe rețelele de socializare și-a făcut oficială relația cu iubitul său, lucru care a stârnit la momentul respectiv un val de reacții.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Marin a publicat un interviu susținut de către fiica sa, Violeta, pe Facebook, iar printre comentariile de apreciere s-au numărat și câteva critici. Cineva a simțit nevoia să spună că Violeta Bănică se machiază prea mult pentru vârsta sa, însă Andreea Marin i-a dat imediat replica!

„Violeta e foarte frumoasă şi inteligentă, asta-i sigur, ceea ce nu îmi place sincer, nu stiu exact câţi ani are, dar mi se pare că la vârsta ei e prea mult make-up, expunere cu iubit pe reţelele de socializare, mi se pare că e prea mult pentru vârsta ei, cât o avea 15-16 ani, poate greşesc eu… Mi se pare că e prea devreme…”, a fost reproșul unui internaut.

„Violeta nu are iubit, ci prieten, ceea ce e firesc la vârsta ei, sunt foarte decenți și frumoși împreună. Iar machiajul nu este deloc exagerat, ci unul firesc pentru o apariție la televiziune. În general nu se machiază, doar la ocazii speciale”, a replicat Andreea Marin, mama Violetei.

Vrea să studieze în America

Violeta Bănică a început deja să se gândească la viitorul ei. La 16 ani, fiica Andreei Marin susține că a luat în calcul și posibilitatea de a studia în străinătate. De asemenea, a ținut să precizeze că ar vrea și-a centrat atenția către Facultatea de Drept și a început deja să se intereseze pe margine acestui subiect.

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva. Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult, încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici”, a declarat Violeta Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *