Prima pagină » Cultural » Violeta Bănică a fost în centrul atenției la un eveniment. Ce ținută a ales

Violeta Bănică a fost în centrul atenției la un eveniment. Ce ținută a ales

21 sept. 2023, 11:22,
BZI.ro, în Cultural

Violeta Bănică a fost în centrul atenției la un eveniment. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a participat recent la absolvirea primilor cursanți ai Academiei Elli’s Cool, un centru educativ deschis la Arad.

Eli Lăslean, designerul primei doamne, este fondatoarea școlii.

Violeta Bănică a fost în centrul atenției la un eveniment

Violeta Bănică, ambasadoarea Academiei Elli’s Cool, a înmânat premii copiilor absolvenți. La această ceremonie, tânăra a ales să poarte sau rochie elegantă de culoare roșie, dar și o ținută casual, format dintr-o fustă neagră scurtă, un sacou și cizme lungi din piele.

Elli’s Cool este un program susținut financiar de Fundația ALBER, prin care peste 100 de copii și tineri au avut oportunitatea de a se iniția, gratuit, în domeniul modei, artelor și meseriilor. Participanții la cursuri au învățat diverse lucruri, precum dezvoltarea stilului personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat și tricotat, modelling, educație financiară și bune maniere.

„Eu sunt foarte fericită să fiu aici. Nu sunt genul de persoană care promovează sau se duce să vadă proiecte în care nu crede. În momentul în care am auzit că Eli (cea care mi-a făcut această rochie minunată, chiar de prințesă, și mă simt de parcă sunt la un bal), în momentul în care am auzit că Eli face acest proiect și că poate să dea speranță atâtor copii, am spus că trebuie să fiu aici.

Văd cum îmi iau un zbor, cum vin cu mașina, cum alerg, până la Arad de la București, ca să văd acest lucru minunat care se întâmplă astăzi. Sunt atât de mândră și de fericită că pot face parte din proiectul tău, Eli, din viața ta și din tot ce urmează să faci, pentru că sunt sigură că acest proiect va duce la oportunități mult mai mari”, a spus Violeta, în cadrul evenimentului de la Arad, scrie libertatea.ro

Ștefan Bănică Jr a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că Violeta își dorește să plece la studii peste hotare

Ștefan și Violeta au discutat pe baza acestui subiect, iar recent, artistul a dezvăluit cum a reacționat, de fapt, când a primit această veste de la fiica lui. Vedeta susține că nu se opune în niciun fel acestei dorințe pe care fata lui o are, ba dimpotrivă o va susține indiferent de ceea ce își dorește să facă, fapt care este valabil și pentru ceilalți doi copii ai săi.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară.

Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus „Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, si atunci nu mai asculti de nimeni.

Eu nu te incurajez în nicio direcție, te incurajez indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice.

Eu cred în tine! Îmi transmiti senzația că poti să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024