Prima pagină » Stiri si curiozitati » Violet de gențiană păr: Cele mai în trend nuanțe

Violet de gențiană păr: Cele mai în trend nuanțe

09 mart. 2022, 14:30,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Culoarea violet de gențiană pentru păr este extrem de interesantă. Părul în culoarea lavandei și tonurile de liliac sunt populare chiar și astăzi. Acestea pot fi folosite sub formă de colorant permanent sau temporar. Șuvițele violet pot arăta extrem de strălucitoare și îndrăznețe, dar și blânde și elegante.

Părul mov a încetat de mult să fie apanajul doar fanilor stilului emo. Orice fată poate experimenta în siguranță cu numeroase nuanțe de violet. Păr violet închis, roz-violet, strălucitor sau violet deschis sunt extrem de actuale la fel ca și nuanțele de roșcat. De asemenea, orice coafură arată extrem de bine pe o astfel de culoare.

femeie cu parul violet de gentiana

Look-ul este extrem de potrivită persoanelor care vor să aducă un mic mister imaginii sale

Violet de gențiană pentru păr: La ce să fii atentă atunci când alegi o astfel de culoare

Dacă culoarea părului tău natural este brunet sau caștaniu închis, trebuie să știi că nuanța de vinete sau violet închis va fi combinată eficient cu rădăcinile. Dar dacă ai părul de un blond rece, atunci ar trebui să iei în considerare șuvițele de lavandă violet strălucitor, albastru sau metalic.

Violetul este o culoare regală nobilă. Este misterioasă, magică și intrigantă. Este extrem de potrivită persoanelor care vor să aducă un mic mister imaginii sale. Colorarea îndrăzneață este un adevărat accesoriu care completează imaginea și te ajută să vă priviți din cealaltă parte. Cu toate acestea, violetul nu este inclus în paleta de nuanțe naturale, așa că nu este de mirare că mulți sunt chinuiți de întrebarea dacă merită să folosesc această culoare pentru păr.

femeie cu parul violet de gentiana

Violetul este o culoare regală nobilă

Spre deosebire de colorantul pentru părul blond, cel violet nu pătrunde în structura părului, ci îl învăluie, menținând calitatea și protejându-l de influențele negative ale mediului. De asemenea, vopseaua durează mai puțin decât produsele mai permanente pentru culorile precum ciocolatiul, astfel încât culoarea poate fi schimbată frecvent.

Trebuie să înțelegi că, în timp, vopselele directe pe păr devin pur și simplu palide. Atenție la baza pe care se aplică nuanța. Dacă au existat dungi înainte de colorare, acestea vor reveni în timp. Prin urmare, trebuie să acorzi atenție pregătirii bazei pentru colorare. Aceasta trebuie să fie absolut uniformă.

Paletele de culoare: Sfaturi pentru menținerea culorii

Datorită unei palete largi, nuanțele de culoarea părului violet se potrivesc bine cu alte tonuri, astfel încât să poți alege nuanța potrivită pentru aproape orice aspect. Culoarea părului liliac este cea mai delicată manifestare a violetului. Ea acționează ca un anti-îmbătrânire. Odată cu ea, fața devine mai tânără, oboseala se șterge ca o radieră. Mai ales dacă te uiți des în oglindă, găsind acolo confirmarea propriei tale incomparabilități.

femeie cu parul violet de gentiana

Dacă culoarea părului tau natural este brunet sau caștaniu închis, trebuie să știi că nuanța de vinete sau violet închis va fi combinată eficient cu rădăcinile

Cel mai adesea, părul trebuie decolorat înainte de vopsire, ceea ce nu are întotdeauna un efect pozitiv asupra sănătății lor. O nuanță de violet selectată incorect va arăta deplasată și se va spăla rapid. În primele săptămâni de vopsire, vopseaua poate lăsa urme pe piele și haine.

Într-adevăr, coloranții cu acțiune directă, și anume cei strălucitori, întunecați, pot păta totul în jur timp de până la 10-12 zile. Astfel, specialiștii recomandă să îți usuci părul și să-l speli cu apă rece. De asemenea, trebuie să folosești și un șampon fără sulfați. Și în prima săptămână după colorare, alege haine închise la culoare și folosește un prosop separat pentru uscarea părului.

Dacă vă este frică de o astfel de nuanța de violet de gențiană pe păr în prima săptămână, atunci poți lua în considerare opțiunea colorării cu coloranți cu o compoziție permanentă sau semipermanentă fără amoniac. Aceste culori sunt mai puțin luminoase și necesită o manipulare mai puțin atentă în viața de zi cu zi.

femeie cu parul violet de gentiana

Părul mov a încetat de mult să fie apanajul doar fanilor stilului emo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *