Prima pagină » Local » Viol la Iași. Un bărbat de 75 ani, reținut după ce a batjocorit o femeie de 83 ani. Victima se afla în grija septuagenarului – Update
Viol la Iași. Un bărbat de 75 ani, reținut după ce a batjocorit o femeie de 83 ani. Victima se afla în grija septuagenarului - Update

Viol la Iași. Un bărbat de 75 ani, reținut după ce a batjocorit o femeie de 83 ani. Victima se afla în grija septuagenarului – Update

19 nov. 2021, 11:09,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Un nou caz de viol la Iași! Un septuagenar a fost reținut de oamenii legii după ce a violat o femeie de 83 ani. Individul trebuia să aibă grijă de octogenară, însă el a batjocorit-o. Făptașul a fost condus la audieri, iar astăzi, 19 noiembrie 2021, va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

Update: Suspectul a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 noiembrie a.c., acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Astăzi, 19 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările continuă”, au transmis autoritățile ieșene.

Un alt caz șocant la Iași. Bătrân de 72 de ani, violat de fiul concubinei sale

În edițiile anterioare ale BZI a fost ilustrat un alt caz șocant, petrecut într-o localitate din județul Iași! Un bătrânel în vârstă de 72 de ani a fost violat chiar de fiul concubinei sale! Agresorul sexual l-ar fi îmbătat, după care l-ar fi dezbrăcat și l-ar fi batjocorit.

După producerea tragediei, victima în vârstă de 72 de ani a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere penală. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că afirmațiile septuagenarului se confirmă. Așadar, polițiștii au ajuns la principalul suspect pentru comiterea abuzului sexual, Toader Tocmag.

Individul a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Ieșeanul a negat comiterea faptei, însă indiciile și mărturia victimei au arătat contrariul. Din acest motiv, Toader Tocmag a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii ieșeni au propus arestarea preventivă a individului. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis această solicitare venită de la anchetatori.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Toader Tocmag. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, pentru o perioada de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Toader Tocmag”, au menționat judecătorii ieșeni.

Bătrână de 95 ani, ucisă de un tânăr care putea să-i fie nepot

Tot mai multe tragedii în județul Iași. O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a produs în comuna ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Bătrâna a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

Suspectul pentru oribila crimă a fost reţinut de oamenii legii. Conform ultimelor informaţii, se pare că medicii au preluat mai multe probe de pe trupul femeii şi vor urma să stabilească dacă bătrâna a fost şi violată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *