Prima pagină » Culinar » Internationale » Vinete umplute in stil grecesc. O reteta cu care nu dai gres niciodata
Vinete umplute in stil grecesc. O reteta cu care nu dai gres niciodata

Vinete umplute in stil grecesc. O reteta cu care nu dai gres niciodata

12 aug. 2016, 13:04,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17048;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

3 vinete
3 morcovi
3 ardei grasi
o mana de patrunjel, tocat marunt
cativa catei de usturoi
sare

Mod de preparare:

1. Spala vinetele si inlatura-le tulpina, apoi fa-le o taietura in mijloc, cam de 5 cm.
2. Pune apa la fiert. Cand da in clocot, pune in ea vinetele si lasa-le sa fiarba. Scurge-le bine de apa cand sunt gata.
3. Da pe razatoare morcovii curatati si spalati si soteaza-i in ulei.
4. Pune peste ei, dupa cateva minute, ardeii grasi maruntit, usturoiul zdrobit, sarea si verdeata. Amesteca bine.
5. Umple vinetele racite cu aceatsa compozitie, pune-le intr-o tava mai adanca, una langa alta, si acopera-le. Le poti servi dupa 2-3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *