Prima pagină » Local » Vine valul 6 Covid-19? Numărul pacienților infectați a început din nou să crească la Iași – VIDEO
Vine valul 6 Covid-19? Numărul pacienților infectați a început din nou să crească la Iași - VIDEO

Vine valul 6 Covid-19? Numărul pacienților infectați a început din nou să crească la Iași – VIDEO

30 iun. 2022, 02:00, 4 ,
Andreea Pădurescu, în Local

În județul Iași, numărul pacienților diagnosticați cu Covid-19 a început din nou să crească. Medicii au observat în ultimele zile o creștere a cazurilor. În prezent, în spitalele ieșene sunt internați 25 de pacienți

Numărul cazurilor Covid-19 a început din nou să crească! În ultimele 24 de ore, la Iași au fost confirmate 50 de noi cazuri de infecție SARS-CoV-2. Reprezentanții DSP Iași au precizat faptul că și numărul testărilor s-a dublat, ajungând la 600 pe zi. În cadrul Spitalului de Boli Infecțioase, ieri erau internați 15 pacienți, dintre care 3 în stare gravă.

„În ultimele zile, am observat o creștere a  numărului de cazuri cu infecție SARS-CoV-2. Actualmente, în Spitalul de Boli Infecțioase «Sfânta Parascheva» din Iași se află internați 15 pacienți Covid-19, dintre care 3 cu forme severe, care au necesitat admisie în secția de Terapie Intensivă. Nu considerăm că va urma un al șaselea val pandemic. Eram pregătiți pentru o creștere a numărului de cazuri în cursul toamnei, când adresabilitatea va crește, și mai mulți pacienți necesitând internare și supraveghere medicală. Se pare că acest trend ascendent a început mai devreme decât preconizam”, a declarat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva”, Iași.

Medicii recomandă pacienților cu simptome Covid-19 să se prezinte la o unitate medicală din Iași

Toate persoanele cu simptome specifice infecției SARS-CoV-2 sunt sfătuite să se prezinte la medic. În cadrul Spitalului de Boli Infecțioase, funcționează Centrul de Evaluare și Tratament, unde pacienții diagnosticați Covid-19 se pot adresa pentru a beneficia de consult clinic, oferit de un medic specialist de Boli Infecțioase și de investigații paraclinice, explorări radiologice și analize de laborator. În urma acestor consulturi pacientul va primi un tratament care poate fi urmat la domiciliu, în ambulatoriu, sau dacă este cazul, în cadrul spitalului. Tratamentul este asigurat de Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași.

„Dacă o persoană prezintă simptomatologie similară COVID19 (febră, frisoane, disfonie/răgușeală, dureri în gât, este încurajată să se adreseze spitalului nostru pentru a efectua un test PCR. În momentul de față, Laboratorul de Biologie Moleculară lucrează test PCR ce include depistarea virusului SARS-CoV-2, virusurilor gripale și virusului sincitial respirator, din aceeași probă, pentru a face un diagnostic diferențial prompt și exact. Îndemnăm  toate persoanele care prezintă simptomatologie sugestivă să se prezinte la spital”, a precizat dr. Florin Roșu.

Numărul pacienților Covid-19 la Iași a început să crească de câteva zile, însă, din fericire, nu a mai fost înregistrat niciun deces în rândul persoanelor infectate.

Comentarii
  • NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G !

    Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi. Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G. Variantele Alpha, Beta, Gama, Delta, Omicron si alte astfel de inchipuiri satanice reprezinta doar o frecventa mai crescuta fata de precedenta, in plaja de 70 – 300 GHz, si nimic altceva. Sangele fierbe in oameni formand cheaguri care infunda venele si opresc transportul oxigenului la creier si in organism, si omul se sufoca si moare.

    ,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implementat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor.
    Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.
    Una dintre țări, care este o țară uriașă ce are milioane de oameni, Rusia, nu a avut multe decese în zona virusului Corona, pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public. L-au implementat doar pentru uz exclusiv de către armată.
    Atunci când sunteți testat vă contamineaza cu SIDA, pentru că vor să acopere faptul că milioane de oameni vor muri din cauza frecvenței radio excesive… Vaccinurile au toxine. Iți dau boala…

  • Un iesean patit

    Daca mergeti sa va testati, au ei grija sa va infecteze cu virusul. Curvidul e o afacere pe spatele fraierului.

  • traian genocid

    Daca mergeti sa va testati, au ei grija sa va infecteze cu virusul. Curvidul e o afacere a medicilor pe spatele fraierului.

  • Acum cand s-au aflat multe lucruri despre vaccinul ucigash cu care politicienii Criminali si medicii criminali omoara romanii, ascunderea adevarului va face din Complici la Crime impotriva umanitatii, CRIMINALI !
    Conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva la care Romania este semnatara, aceste crime se pedepsesc cu MOARTEA Criminalilor.

    ,,Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina-toxina SPIKE primita prin VACCINUL ucigash. Proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în ţesuturi şi organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare. Proteina spike este o toxină și o proteină patogenică care produce leziuni în ficat, inimă şi creier. Există concentraţii foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potenţial fatale pentru nou-născuţi. Inventatorul tehnologiei, Luigi Warren, a recunoscut că aceasta se poate răspândi prin secrețiile organismului – tranfuzii de sange, salivă, transpirație, urină. Proteina Spike este cauza problemelor vasculare, neurodegenerative, provoacă daune dacă este în circulație, se leagă de trombocite, celule epiteliale ale vaselor de sânge, coagulare, sângerări, probleme cardiace, coagulare a sângelui creierului, cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere. Proteina spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: „Vor devenii tinerii noștri sterili?” ‘’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *