Prima pagină » Turism » Cazare » Vila Elisabeta – Cerasu
Vila Elisabeta - Cerasu

Vila Elisabeta – Cerasu

07 oct. 2014, 16:57,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:29306;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}
Vila Elisabeta se localizeaza langa Valenii de Munte, la aproximativ 105 km distanta de Bucuresti. Vila Elisabeta este creatia arhitectului Marcel Bortun si a fost premiata cu Marele Premiu al Uniunii Arhitectilor din Romania pentru anul 2004. Pornind de la premisele unei valorificari cat mai inspirate a zonei, Casa Elisabeta corespunde oricaror exigente. Casa de vacanta de lux pretabila pentru inchiriere in regim rezidential, precum si pentru petrecerea vacantelor, a weekend-ului, sau organizare training.

Vezi si Pensiunea Lidana – Vama 

Situata in judetul Prahova, in zona premontana, la altitudinea de 800 m, localitatea Cerasu este un loc pitoresc, primitor, in care puteti gasi linistea si relaxarea de care aveti nevoie.  Din Bucuresti accesul este facil, pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, apoi urmati soseaua spre Valenii de Munte. Drumul catre localitatea Cerasu si implicit catre Vila Elisabeta permite accesul oricarui tip de masina atat vara cat si iarna, indiferent de conditiile atmosferice
Vila Elisabeta beneficiaza de vecinatatea imediata a padurii si a zonei de vanatoare. Va puteti bucura de pitorescul imprejurimilor, de plimbarile in natura si de aerul curat de munte, fiecare anotimp oferind un farmec aparte.

Vezi si Vila Izvor – Sinaia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`