Prima pagină » Local » Vila de lux de pe marginea lacului a deputatului Alexandru Muraru! Iată cum trăiește pe opulență liderul și bugetarul PNL Iași – VIDEO

Vila de lux de pe marginea lacului a deputatului Alexandru Muraru! Iată cum trăiește pe opulență liderul și bugetarul PNL Iași – VIDEO

26 iul. 2024, 11:53, 4 ,
BZI.ro, în Local

Deputatul George Simion, președintele AUR și candidat al formațiunii politice la alegerile prezidențiale a realizat un clip video în care prezintă vila de lux a deputatului Alexandru Muraru, lider PNL Iași, cel care trăiește pe opulență în localitatea Rediu, chiar lângă lac.

Fratele deputatului este ambasadorul României în SUA și nu a scăpat atenției publice după ce a mutat ambasada României într-o locație de lux care include și piscină. Semn că familiei Muraru îi place viața luxoasă, opulentă.

Vila de lux de pe marginea lacului a deputatului Alexandru Muraru!

Președintele AUR, George Simion, a realizat un material video în care arată cum trăiește un deputat al României care în teorie este bugetar și trăiește din taxele și impozitele românilor. Este vorba despre liderul PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru care are o vilă de lux pe marginea lacului. George Simion punctează opulența în care trăiește parlamentarul ieșean, în pofida faptului că sumele de bani cheltuite pentru contrucția vilei nu ar fi putut fi, în teorie, justificate de salariu:

” Ăsta este deputatul care are un teren lângă lac și cu 500 metri pătrați și m-a pe mine pe mâna Parchetului pentru că eu consider că fiecare român merită măcar 50 de metri pătrați de apartament. ” explică George Simion.

”A asfaltat un drum la negru! A închis o cale de acces în mod ilegal”

Un vecin de-a lui Alexandru Muraru explică cum deputatul s-a comportat ca pe propria moșie. Drumul care dă spre vila de lux a fost asfaltat fără autorizație, la negru, în mod ilegal. Rava Silviu a mai dezvăluit că ar fi trebuit ca el să-i dea semnătură parlamentarului pentru a face aceste modificări:

”Se îmbuibă ei. Prime, diurnă de stat la București. De unde vrei să mai facă? Ne împrumutăm. Copilul care acum se naște are deja 10.000 de euro datorie! Țara este vândută, domnilor. Nu a avut autorizație pentru drum. Rava Silviu mă cheamă, eu răspund că nu a avut nicio autorizație pentru că eu trebuia să dau scris să facă drumul. L-a făcut la negru. Firma care l-a făcut, a angajat-o la negru.Pe drumul privat și-a pus poartă, la limita lui de proprietate. Nu mi-am dat acordul! ” a explicat vecinul lui Alexandru Muraru.

George Simion: ”PNL-iștii vă consideră proști. De unde a avut Alexandru Muraru bani să-și facă această vilă?”

George Simion s-a prezentat în fața vilei lui Alexandru Muraru spunând faptul că această construcție este una luxoasă și că vrea să știe de unde a avut bani acesta pentru a-și construi o asemenea casă:

” Haideți să vedeți cum trăiește deputatul Muraru de la PNL care mi-a făcut plângere penală la Parchetul General pentru promisiuni electorale. Pentru faptul că zicem de 50 mp care este o chichineață. 50 mp, două camere, este nimic. Liberalii nu vor să aveți nici măcar 50 mp. Ei vor să aibă vile somptuoase, ei vor să aibă drumuri private și vor să facă propria lege în România. Au făcut plângere la prietenii lor de la Parchetul General. Să nu fiți uimiți dacă în 2-3 zile o să mă vedeți la Parchetul General dând iar cu subsemnatul, fiind voi chemați cu sutele să dați cu subsemnatul. În spatele meu are casa șeful PNL Iași și merită să știți că voi nu meritați nici măcar un scuipat din partea lor. Ei vă consideră proști. Așa au scris că proștii au semnat contract cu George Simion. Ana Brichall, Cristian Tudor Popescu, Cristi Dănileț și acest Alexandru Muraru și toată șleatca PNL-istă. L-a costat mult mai mult de 35.000 de euro. De unde a avut acest Alexandru Muraru bani pentru această casă?” explică George Simion, candidat AUR la alegerile prezidențiale.

”Muraru nici bună ziua nu dă! Poliția i-a zis fetei mele aflat în scaun cu rotile că mă bagă în pușcărie”

Vecinii lui Alexandru Muraru sunt revoltați de comportamentul deputatului, președinte PNL Iași. Aceștia au explicat că de când s-a mutat nu mai au liniște pentru că parlamentarul se leagă de orice chestie pentru a pune presiune pe ei. Un vecin sublinează faptul că în trecut acesta avea un salariu rușinos, dar acum el cu soția lui au împreună 5 mașini, unele de lux:

De la PNL a avut bani. Dacă poți să furi, te subvenţionează. Noi ne-am făcut o casă cu chiu cu vai. Am vândut din moștenirea părinților și am făcut casa. Nu avea salariu nici măcar de 20 de milioane (n.red. 2.000 de lei noi). Acum are două mașini, sau cinci mașini. Are BMW, Wolksavegn și mai are incă una. Soția lui are două mașini.  a afirmat un vecin.

Alexandru Muraru i-a distrus gardul unui vecin asfaltând ilegal

Un alt vecin spune că se judecă cu deputatul Alexandru Muraru pentru că, prin asfaltarea ilegală, i-a intrat în gard. În timp ce plouă, din lipsa unui șanț, curtea bărbatului este inundată
Eu sunt în tribunal cu ei. Cu procese. Procesele se întind. Am avut în mai primul termen, acum m-a întins pe 19 septembrie, al doilea termen. Am proces pentru gard că au depășit cu 25 de centimetri. Când plouă, îmi intră apa în curte. Îmi inundă curtea. A fost apa până la leațuri, deasupra. Drumul este privat cu barieră. El are barieră

Alexandru Muraru a trimis poliția la o fetiță aflată în scaun cu rotile

O altă minunăție făcută de Alexandru Muraru, conform vecinilor, este cea în care a trimis Poliția Rediu acasă la un vecin cu care era certat pe o canalizare (canalizare făcută de vecin din banii lui). Polițiștii de la Rediu au gasit-o pe fata bărbatului care se află în scaun cu rotile și i-au spus că îi va băga tatăl în pușcărie. Fata a rămas traumatizată:
Nici bună ziua nu dă. S-a legat de canalizarea pe care eu am plătit-o, din banii mei. De atunci el s-a dus și a chemat poliția de la Rediu. Eu nu eram acasă. I-a spus fetei că il bagă pe tacsu în pușcărie. Fata care este în scaun cu rotile, a rămas traumatizată. De atunci nu mai dă nici bună ziua. a afirmat un alt vecin.
Așadar, vila de lux a deputatului Alexandru Muraru, președinte PNL Iași, se află într-o zonă bună, lângă un lac. Vedem cum parlamentarul ieșean a stârnit furia vecinilor pentru că ar fi asfaltat ilegal strada și și-ar fi îngrădit ilegal o bună parte din drum.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *