Prima pagină » Turism » Cazare » Vila Crinilor – Calimanesti
Vila Crinilor - Calimanesti

Vila Crinilor – Calimanesti

28 apr. 2020, 13:26,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:56628;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Vila Crinilor reprezintă o oază de relaxare, având o capacitate de 32 de locuri, cu o curte de aproximativ 1000 de metri pătraţi. Vila este situată într-o zonă liniştită în staţiunea Călimăneşti – Caciulata pe DN 7 Rm. Vâlcea – Sibiu. Unitatea de cazare se afla la 1,7 km de centrul staţiunii, la 2 km de Mănăstirea Cozia, de barajul de peste Olt, Castrul Roman Arutela, la 500 m de faleza de pe malul Oltului.

În apropiere de pensiune, mai exact prin pădure trece „Aleea de cura balneară “. Aceasta este o alee cu o lungime de 2,3 km amenajata de către primărie, care leagă Calimanestiul de Caciulata prin zonă montană vestică. De la pensiune se poate ajunge uşor la Mănăstirea Turnu, Mănăstirea Stânişoara, Schitul Ostrov iar cei ce iubesc muntele pot alege diferite trasee montane.

Vila Crinilor. Descriere pensiune

Cele 32 locuri de cazare puse la dispoziţia turiştilor sunt structurate în:

– 7 camere cu pat dublu
– 8 camere cu 2 paturi single
– 1 apartament ( 3 locuri ) cu pat matrimonial şi o canapea extensibilă
Toate camerele sunt spaţioase, cu bai proprii şi utilate conform categoriei de clasificare 3 stele. Fiecare cameră are în dotare televizor cu telecomanda, conectat la reţeaua de cablu a oraşului, frigider şi internet ( WI-FI). Camerele de la mansardă au aer condiţionat.

Toţi turiştii au acces la bucătărie, care este dotată modern cu toate utilităţile: frigidere, aragaz, filtru cafea, cuptor cu microunde, mese de lucru. Vila are în componenţa sa o sală de mese pentru max. 60 persoane.

În curte există 2 grătare plasate în locuri diferite, un leagăn, mese, scaune şi foişor.

Pentru petrecerea timpului liber puteţi solicita: cărţi de joc, table, rummy. Alte servicii: masa de tenis, masa de biliard, automat cafea. Vila Crinilor este plasată în zona cu acoperire GSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *