Prima pagină » Sport » Viitorul cere amânarea meciului cu Poli Iași: „Am trimis jucătorii sănătoși la lot și i-am adus infectați”
Viitorul cere amânarea meciului cu Poli Iași:

Viitorul cere amânarea meciului cu Poli Iași: „Am trimis jucătorii sănătoși la lot și i-am adus infectați”

28 oct. 2020, 02:00,
în Sport

FC Viitorul Constanța a înregistrat nu mai puțin de nouă rezultate pozitive la testele COVID-19 efectuate după meciul cu FC Argeș, din ultima etapă.
În aceste condiții, clubul patronat de Gică Hagi a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal amânarea meciului cu Poli Iași, contând pentru etapa a noua din Liga I, programat duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00.
Gică Popescu, președintele clubului, spune că infectările au apărut după ce jucătorii s-au întors de la loturile naționale.

„Din păcate, după ce jucătorii s-au întors de la echipele naționale, inclusiv cei de la juniori, au apărut aceste cazuri. Mai întâi, la juniori, echipa sub 19 ani. Apoi, la echipa mare, după întoarcerea de la lotul U21, au venit cei doi jucători infectați. Până a pleca la echipele naționale, noi n-am avut nicio problemă. Problemele au fost de la loturi, la U19, unde s-a anulat acea acțiune, și la U21. Am trimis jucătorii sănătoși la club și i-am adus infectați.
Noi am cerut amânarea meciului de duminică. Pe lângă cei infectați, Boboc, Ganea, avem și foarte mulți jucători accidentați, 6 sau 7. Dacă Liga nu ne va permite amânarea, vom juca cu ce avem, dar nu prea avem”, a declarat Gică Popescu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Ce lovitură! Cine este și ce avere are omul de afaceri pe care Gică Popescu vrea să-l aducă la Viitorul

Omul de afaceri Dan Șucu a declarat că ar fi interesat de achiziția de acțiuni la clubul FC Viitorul, iar președintele grupării constănțene, Gică Popescu, și-a manifestat dorința de a-l coopta printre acționari.
Proprietarul Mobexpert, Dan Șucu, a declarat, pentru Agerpres, că trebuie să ajungă la o concluzie certă înainte de a începe discuțiile.

„Nu am cumpărat acțiuni la Viitorul, că aș putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacție. Aș putea fi interesat, dar nu e o discuție pe care să o fac până nu ajung la o concluzie”, a afirmat Dan Șucu.

Gică Popescu îl vrea pe Dan Șucu în acționariatul celor de la Viitorul

Președintele clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a afirmat că și-ar dori ca Șucu să devină acționar la gruparea deținută de Gheorghe Hagi, pentru a putea dezvolta proiectul început la Ovidiu.

„Din ziua în care eu am venit președinte la Viitorul, am declarat că intenționăm să aducem alături de noi, și a mai spus-o și Gică de nenumărate ori, oameni cu un potențial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an și jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi. Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creștem ca proiect. Bineînțeles că domnul Șucu poate fi unul dintre potențialii viitori acționari, dar acum nu știu care sunt intențiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă și să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul și alți oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante”, a declarat Popescu pentru Agerpres.

Cine este Dan Șucu

Dan Șucu este unul dintre creatorii pieței de retail modern de mobilă din România. Acesta face parte din prima generație postcomunistă de antreprenori români, intrând în afaceri în 1993, prin brandul Mobexpert, care a avut o primă locație în magazinul Unirea din Capitală, informează Forbes România.
În prezent, Mobexpert este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România și are o rețea de 26 de magazine, inclusiv în Sofia și Belgrad, și opt fabrici. Compania are în prezent aproximativ 2.300 de angajați. Dan Șucu are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro.

Clubul FC Viitorul, înființat de Gică Hagi în 2009

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanța a fost înființat în 2009 de fostul internațional Gheorghe Hagi, care l-a cooptat în echipa sa, în urmă cu un an și jumătate, pe Gheorghe Popescu, acesta ocupând funcția de președinte.
În 11 ani de activitate, FC Viitorul a câștigat titlul de campioană a României în 2016-2017, Cupa României în sezonul 2018-2019 și Supercupa României în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *