Prima pagină » Titlurile zilei » Viitoarele doctorițe au strălucit la ceremonia de absolvire de la UMF Iași! Iată cum au ales să se îmbrace studentele în cea mai importantă zi a carierei lor

Viitoarele doctorițe au strălucit la ceremonia de absolvire de la UMF Iași! Iată cum au ales să se îmbrace studentele în cea mai importantă zi a carierei lor

27 iul. 2024, 02:00, 27 ,
Ștefana Șovea, în Titlurile zilei

La ceremonia de absolvire a promoției 2024 din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) Iași, viitoarele doctorițe au strălucit în cele mai extravagante ținute care au atras atenția tuturor. Rochiile lungi și mulate s-au asortat cu machiajul care le-a pus tinerelor trăsăturile în evidență.

Viitoarele doctorițe au strălucit la ceremonia de absolvire de la UMF Iași

Ieri, 26 iulie 2024, la UMF Iași, a avut loc ceremonia de absolvire a promoției 2024. Viitoarele doctorițe au purtat cele mai atrăgătoare ținute pe care le-au asortat cu un machiaj natural, menit să scoată în evidență cele mai frumoase trăsături.

Emoțiile și lacrimile nu au lipsit de la evenimentul la care au fost prezenți sute de invitați, rude și prieteni. Unele absolvente au ales să își personalizeze toca cu diferite mesaje sau să o îmbrace cu flori.

Diana Cuza are vârsta de 25 de ani și a absolvit Facultatea de Medicină, iar specializarea pe care vrea să o aleagă este chirurgia. De mică este atrasă de domeniul medical, încă de când tăia jucăriile de pluș pentru a le coase la loc. La ceremonie i-au fost alături părinții care au fost copleșiți de emoții.

„Cei șase ani de facultate au fost grei, dar frumoși. Momentul absolvirii este foarte emoționant, chiar mă gândeam, zilele trecute, la faptul că s-au împlinit șase ani de la admitere. Au fost niște ani superbi, mă bucur că am avut ocazia să merg și în Franța cu programul Erasmus. Facultatea de Medicină este ea foarte grea, dar frumoasă. Visul meu de când eram mică este de a deveni chirurg, plușurile mele nu au scăpat din a fi tăiate, iar apoi cusute, exersam de atunci pe jucăriile mele. Asta voi face, voi merge pe specializarea chirurgie. Alături de mine, la ceremonie, sunt părinții mei care sunt tare emoționați”, declară Diana Cuza.

Cei 1.708 absolvenți ai Promoției 2024 a UMF Iași au depus Jurământul lui Hipocrate

Mădălina Elena Rotaru are vârsta de 25 de ani și este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul UMF Iași. Tânăra susține faptul că au fost niște ani grei, dar sacrificiile pe care le-a făcut au dat roade.

„Au fost niște ani grei. Provin de la țară, dintr-o familie modestă, iar inițial am intrat la taxă pentru că nu am avut timp să mă pregătesc în timp util, dar și din cauza situației financiare. De mică îmi doresc să devin medic, a fost un vis al meu, dar și al părinților mei. Inițial, am intrat la taxă la facultate, dar mai apoi am tras tare și am reușit să obțin chiar și bursă. Deocamdată, nu știu ce specializare să aleg, dar m-ar tenta pediatria pentru că am o latură mai aparte pentru copii”, declară Mădălina Elena Rotaru.

După ceremonia de absolvire, cei 1.708 absolvenți ai Promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași au depus Jurământul lui Hipocrate, cel de intrare în profesie.

Comentarii
  • Arata ca o preselectie la videochat.

    • bai plm, ti am zis, si ti repet, iti iau toata familia in plm! ce mortii matio de mosneag obosit ai tu cu ele? stai dracului la cartofii tai prajiti, obositule!
      un rahat cu ochi care se trezeste cu noaptea in cap sa scrie comentarii
      sa ma pis si cac pe tot neamul tau de sclavi cacati la cur

  • Vine marfă nouă pentru bunga bunga în gărzi!

  • Mihai B, preot paroh

    Cine spune că aceste studente sunt niște fufe care o să facă sex neprotejat in timpul gărzilor cu niște medici bătrâni și urâți cu spume la gură se înșeală amarnic.
    Toate fetele care au terminat UMF sunt VIRGINE 100%. Stiu asta de la un profesor care predă acolo, asă că nu mai vb aiurea.
    Toate fetele de la medicină se mărită fecioare, așa cum mama lor le-a născut. Ferice de ele și de soții lor care au bafta să aibe o soție virgină.
    Dacă vrei o soție neprihănită e bine să cauți la UMF. Cu stimă

  • sa termine facultatea si apoi sfanta pila sa le ajute

  • e oficial,labarii s au pus pe scris comentarii

  • Tactica femeii este sa provoace pentru a atrage un cerc de interesati, din care ea il va alege pe cel mai profitabil. Aici nu nimic de discutat, totul e scris in gena femeii.
    Exista insa mai multe stiluri de a provoca, si mai multe grade ale provocarii. In ultimii ani, stilul dominant este stridenta agresiva. Inclusiv pentru marea majoritate a absolventelor de medicina. Atat le duce capul. Adica hormonul.

  • 1700 de studenti? sunt locuri libere in spitale, clinici sau alte institutii din tara? se pensioneaza 1700 persoane in sistemul medical sau se infinteaza alte posturi?

  • Dr. Ing. TOMA Ghe.( cu scoală in Anglia)

    „1700 de studenti? sunt locuri libere in spitale, clinici sau alte institutii din tara?”

    Da,da, sunt locuri libere. Trebuie dați afară toți MEDICII BĂTRÂNI CARE SE BăȘESC PE HOLURILE SPITALELOR! AI 60 ANI …MARȘ LA PENSIE…ORiCUM IȚI TREMURĂ MANA PE BISTURIU, STAI LA CABINET SI TRAGI PARȚURI DIN 5 IN 5 MINUTE.
    LASATI TINERII SĂ PROFESEZE !!!
    Moșnegăraia in halate albe să plece acasă ! Go home !

  • Lenuţa, casieră Profi

    90% din fetele din poze sunt pocitanii…Ba strambe, ba ofilite, ba grase. Sa inteleg ca cele cu adevarat frumoase au plecat deja in Dubai cu prietenii arani la un potta potta rapid si profitabil?

  • As micșora varsta medicilor barbați / femei care sa mai lucreze in spitale. Maxim 50 ani, după aia la azil cu ei
    ( tremura,se pișa pe ei,etc) sau la policinicile din mediul rural, ăia chiar duc lipsa de personal calificat

  • Un fel de PLM

    Mai,astea nu-s doctorite ,nici nu stii cum sa le zici :)) Una nu e imbracata decent:)) Mai razi si fondul de ten de pe fata lor. Ce plm,chiar a disparut femeia-doctor decenta ? Fara mulaciuni,decenta domnule,nu mai EGZISTA ? :)) Ti-e frica sa te adresezi astora dupa ce dau din coate si-s mari doftore.

  • Statul a cheltuit o multime de bani pentru pregatirea celor 1700 de absolventi. Merita? Cu siguranta, nu. Examene grila cu subiecte anuntate, fara prezenta la cursuri, spaga si pile. Rezultatele se vad : competente submediocre platite cu salarii uriase.
    Mai bine facem economie de bani si aducem medici din Asia. Aia chiar stiu carte si nici nu-s lacomi.

  • Pacient de-al Lui Hristos

    Mai bine zis: „… cum au ales sa fie dez-bracate”. Oricat am incerca o disjunctie, exista o corelatie intre lungimea fustei si capacitatile intelectuale. Si nu prea par trudite, intelectual vorbind. Monolog: pe cine pacalesc aceste absolvente? Nu te poti minti pe tine insutzi.

  • Ăștia care comentează contra lor ,au acasă de 90 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *