Prima pagină » Local » Vietnamezul Nguyen Thua Khanh, implicat în scandalul din Copou, rămâne după gratii
Vietnamezul Nguyen Thua Khanh, implicat în scandalul din Copou, rămâne după gratii

Vietnamezul Nguyen Thua Khanh, implicat în scandalul din Copou, rămâne după gratii

23 mart. 2022, 10:48,
în Local

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au luat o decizie de ultimă oră în cazul vietnamezului Nguyen Thua Khanh. Acesta va rămâne în arestul preventiv.

„Instanța respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Nguyen Thua Khanh, cetăţean vietnamez, în prezent arestat preventiv în C.R.A.P. din cadrul IPJ Iași, împotriva încheierii din data de 20 martie 2022 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Iași. Definitivă”, au precizat miercuri, 23 martie 2022, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.

Citește și: Răfuială în stil mafiot între vietnamezi într-o vilă din Copou, Iași! Casa din cea mai vânată zonă imobiliară, umplută cu sânge după atacul cu satârul

Vietnamezul Khanh Thua Nguyen, implicat într-un scandal

La Iași a avut loc recent o răfuială în stil mafiot între muncitori vietnamezi. Casa, din cea mai vânată zonă imobiliară, în care se aflau agresorul și victimele a fost umplută cu sânge după atacul virulent cu satârul. În urma incidentului extrem de grav, Khanh Thua Nguyen a fost arestat preventiv.

”Inculpatul a fost prins de organele de urmărire penală în cursul nopţii. Conform medicilor legişti, C.H.T. a prezentat o plagă tăiată în regiunea tenară și o fractură de metacarp, iar N.V.T. a suferit un traumatism cranio-cerebral şi facial cu plagă temporală şi frontală stângă, un hematom epicranian, o fractură de bază de craniu, fractură arcadă zigomatic şi orbită stângă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile. Facem precizarea că propunerea formulată sau luarea unor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *