Prima pagină » Magazin » „Viespea lui Ogica” e super „bucatica” – FOTO 18+

„Viespea lui Ogica” e super „bucatica” – FOTO 18+

08 iun. 2012, 21:18,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:293799;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Un fost iubit al Casandrei, alias „Viespea lui Ogica”, a facut dezvaluiri in premiera despre iubita celui care a „speriat” loteria.

Alex a spus ca a avut o relatie tumultuoasa cu Casandra, dar ca totul s-a terminat atunci cand Stelian Ogica l-a amenintat. Ba mai mult, Alex a dat publicitatii niste fotografii XXX cu „Viespea” in ipostaze mai mult decat scandaloase.

Acesta a acceptat sa pozeze goala alaturi de iubitul sau, probabil inaintea unei partide de amor. Casandra a recunoscut ca ea este in poze si chiar a declarat ca adora sa fie fotografiata. „M-am pozat cu el, care e problema? Imi place sa ma pozez si e normal sa imi fac poze cu prietenul. Alex are pozele de cand noi doi aveam o relatie.”, a spus Casandra la CANCAN TV.

Singurul lucru pe care nu il recunoaste  „Viespea” este acela ca ea l-ar fi inselat pe Ogica si spune ca relatia ei cu Alex s-ar fi consumat cu mult inainte ca ea sa il cunoasca pe Stelian. „Este adevarat ca am fost cu Alex, cand am venit eu la facultate, dar cand l-am cunoscut pe Ogica s-a terminat. Eu il iubesc pe Stelian si nu l-as fi inselat niciodata”, a mai spus „Viespea”.

Fostul iubit a marturisit ca el nu si-a dorit o relatie serioasa cu Casandra, ci s-a plictisit repede de ea atunci cand aceasta a ajuns in asternuturile ei. Alex a marturisit ca nu ar fi putut sa aiba o relatie cu „Viespea” pentru ca nu ii plac vedetele, el preferand domnisoarele care „stau in umbra”. Alex a mai explicat ca a dorit sa faca aceste lucruri publice pentru ca a fost deranjat de atitudinea lui Ogica, deoarece l-a amenintat la telefon si i-a cerut sa stea departe de sotia lui, iar Alex nu a putut suporta aceasta ofensa si a iesit la atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`