Prima pagină » Actualitate » Videoclip incendiar cu Roxana Andone, purtătoare de cuvânt la Prefectura Iași. Imaginile cu tânăra îmbrăcată provocator au ajuns pe rețelele de socializare: „Am nevoie de bani pentru Porsche” – Exclusiv/Video

Videoclip incendiar cu Roxana Andone, purtătoare de cuvânt la Prefectura Iași. Imaginile cu tânăra îmbrăcată provocator au ajuns pe rețelele de socializare: „Am nevoie de bani pentru Porsche” – Exclusiv/Video

23 aug. 2024, 02:00, 44 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Actualitate

Roxana Andone, purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași, a publicat pe contul său de TikTok un videoclip incendiar. În clipul cu pricina, tânăra în vârstă de 23 de ani, poartă o vestimentație provocatoare și afișează mesajul: „Am nevoie de bani pentru Porsche”.

Purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași a postat pe TikTok un video incendiar

Roxana Andone, purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași, s-a făcut remarcată printr-o serie de clipuri provocatoare, încărcate pe contul său de TikTok. Într-unul din ele, tânăra este îmbrăcată doar în lenjerie intimă și poartă un tricou pe care este inscripționat mesajul: „Am nevoie de bani pentru Porsche”. După ce își etalează corpul și scoate în evidență mesajul de pe tricou, tânăra le trimite un pupic urmăritorilor săi de pe TikTok. După ce a observat că filmulețul a intrat în atenția presei locale, Roxana Andone a restricționat confidențialitatea astfel încât să fie singura care îl mai poate vizualiza.

Reporterii BZI s-au prezentat joi, 22 august 2024, la Prefectura Iași, unde toată lumea părea să fie pusă la curent cu isprava comisă de purtătoarea de cuvânt.  Reporterii au discutat cu prefectul Felix Guzgă pentru a vedea ce părere are acesta legat de faptul că, o angajată a unei instituții care reprezintă Guvernul în teritoriu, își permite să posteze filmulețe compromițătoare pe rețelele de socializare. Prefectul a fost extrem de rușinat de situația creată de subalterna sa, iar pe toată durata discuției a ținut ochii în pământ, evitând să ofere prea multe explicații. Cu toate acestea, prefectul în funcție a vorbit despre clipul postat de colega sa la trecut, semn că știa, clar, că acesta nu mai este vizibil pe TikTok.

„Nu era în timpul serviciului, nu era o chestiune de serviciu. Vă rog! Nu le-am văzut. Nu vreau să-l văd. Mulțumesc! Sunt în audiențe. Sunt sigur că o să fie mult mai atentă”, a declarat Felix Guzgă, prefect al județului Iași.

Roxana Andone: „Nu consider că este ceva ieșit din comun.”

Dacă Felix Guzgă a fost extrem de jenat de incidentul provocat de purtătoarea de cuvânt, Roxana Andone a părut să nu conștientizeze gravitatea faptei sale. Tânăra susține că videoul său nu este ieșit din comun, dar l-a restricționat, pentru ca nimeni să nu se simtă jignit.

„Nu consider că este provocator. Eram în vacanță, cu familia. Este un simplu tricou cu pantaloni scurți. Dacă am jignit pe cineva, îmi pare rău, dar nu consider că este ceva ieșit din comun sau provocator. Clipul este încă acolo, dar pe privat. Am considerat că dacă am jignit pe cineva, să nu fie public. O să fiu mai atentă la conținutul postat”, a declarat Roxana Andone.

Roxana Andone lucrează la Instituția Prefectului – Județul Iași, din noiembrie 2022, ocupând funcția de consilier. Mai mult, din aprilie 2024, aceasta este purtător de cuvânt, înlocuindu-l pe Felix Guzgă, actualul prefect al județului Iași. Tânăra urmează studii de masterat, Relații Publice și Publicitate la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este membră în Partidul Social Democrat, iar înainte de a se angaja la Prefectura Iași a fost agent reclamă publicitară în cadrul SC Instore Power Provider. Recent, purtătoarea de cuvânt, de la Prefectura Iași, a postat pe TikTok un video incendiar, în care este îmbrăcată sumar, iar prin intermediul mesajului de pe tricoul său, scoate în evidență că are nevoie de bani pentru a-și cumpăra Porsche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii
  • Vlad Ciobanu

    Ce aveți cu Roxănica, frumușica?
    Eu am adus-o în prefectură pentru domnul președinte Bogdan Cojocaru!

  • Cristi Stanciu

    Offf, eu i-am spus lui Vlad Ciobanu să o lase mai moale cu ea, dar nu m-a ascultat și uite ce s-a întâmplat!
    Aia e, asa se întâmplă cu tinerii aceștia, le place să se simtă bine prin instituțiile publice.
    Vlăduț, ai grijă ce faci mai departe, să nu se supere Cojocaru, nu de alta, dar pierdem puterea în partid.
    Glumesc, nu-i stare Cojocaru să gândească atât de departe!

  • Mircea Manolache

    Vlăduț se pare că domnișoara pe care ai promovat-o tu nu e cum ai prezentat-o tu la partid. Așteptăm să vedem ce apare și cu Roberto.

  • Vlad, eu sper să mă aperi,altfel o să încep să vorbesc despre cum am ajuns la prefectură dacă mă dați. Felix se pare că nu prea știe pe ce lume trăiește și are nevoie mereu de aprobare de la tine.

  • Dumnezeule, ce moace rurale sunt la vârful județului cu cea mai veche universitate din țară!… Au fost aduși direct din bătătura răzășească, de printre orătăniile tălăii?

  • De unde atâta exclusiv pe voi ca este prin alte ziare de vreo 2 zile. Laudarosilor

  • InVidiosilor
    Bine că i merge😄

  • PARA-SUTE peste tot

  • PARA-SUTE peste tot.
    Vrei bani , MUNCESTE !!!!

  • Antreprenorii social democrati

    Vaiii, era sa ne sara inima din loc, credeam ca Cruceanu Galerie a greșit denunțul, ca e vorba de Roxana Banana zisă Mincinoasa Org Mun care împreună cu Boca și Gavrilas + Balaniskoidul ( the fourth loser ) pun la cale zi de zi și noapte de noapte compromiterea lui Cojocaru, eliminarea lui Chirilă și Stanciu, excluderea lui Ciobanu și acapararea Org Jud . Pentru asta e folosit Cruceanu care preia articole comandate de Bicacinio și le dă la Cab Premierului la un pretenar de la TSD pentru a le băga în mapa ( așa din greșeală !) Ăstora să li se ridice sprijinul politic ca deja de câteva luni fac negocieri pe sub masă cu PNL evident cu angajamente ce vor compromite PESEDE și le vor aduce lor combinații de milioane de euroi.

    • Securistul Laika si repetentul Dalban cand i-o sug lui Vlad si o iau in dos de la Cretian

      Iti plac mult tastele, dar nu scapi agramatule de bulau.
      Ai furat prea mult si deja Pila te a are la mâna lui si mai au baietii informati ceva marfa legat de tine.
      Esti cel mai jegos dintre memebrii PESEDE, o rusine pentru partid

  • Fată e veche în domeniu. S-a prostituat pentru cordoane o vreme. A învățat-o Ramona, diamantul maro să facă anal și era preferata clienților cu poola mare.
    Când s-a retras din prostituție a plâns Adrian beleaua. Era ceva sentimental între ei. Chiar dacă se footea cu toți.

  • Ce-o făcut totuși atat de grav ? Tare va place sa vorbiți aiurea

  • atat timp cat e in timpul liber poate sa faca absolut ce doreste

    • Fufa asta avortata de mă-sa la 6 luni, corva lui Alexe, e un fel de Mara Gheran 2. Poze cu Roxana cand suje pola lui Kostel Alexe nas de Pork….postam si poze cu Rox si Bogdan Cojocaru cand o linge in mingeac!

    • Romania pilelor

      Pile, cunoștințe, relații, amante … corupție … .

  • Eugen Cretu din Elvetia

    O parasuta expirata

  • imaginati-va mirosul 🙂

  • E buna tare purtatoarea de vorbe, mai vrem video cu ea daca tot a aparut in atentia publicului.

  • Cat e numarul la asta?

  • Codruto, nu te mai face de ras cu Exclusiv ca am citit de vreo 2 zile pe la altii .Penibilo, cand te intalnesc pe strada te stuchesc intre ochi si iti dau si un sut in kuranu ala cat Casa Patrata

  • Incendiar? Imbracata provocator? Glumiti cred. O balcaza si lalaie cu palaria bunicii, atat.

    • Marcel de la Insulă

      Lumea moare, fură și dă în cap, iar presa se cheaptănă. Așa-i la noi, au găsit o porcărie și au zis să facă și ei treabă.

  • Din păcate pentru dumneavoastră domnșoara nu este funcționar public..

  • verificati contractul de munca/ fisa postului/ ROI etc. Restul e can-can. PS: avand in vedere ca e platita din banii publici, se impune o minima conduita morala (cata mai exista in zilele astea) – nu cerea bani pentru minimul necesar sa vreo alta cauza nobila. Pentru anumite „mancarimi” exista solutii, pe site-uri dedicate.

  • walter maracineanu

    Inca mai sunt in pesedeu luzerii de la municipala?
    Afara cu gibonii pusi pe paraduiala.Ce sa caute in consiliul local indivizi care vor divizarea org judetene????

  • Mai bine ii spuneti purtatoare de sp e r m a de ce cuvant :))))

  • chiar a ajuns PSD pe mana unor neispraviti de teapa acestor gunoaie conduse de doi imbecili care administreaza cauciuce resapate? Unde sunt prof universitari, academicienii, doctori renumiti,manageri de mari unitati ???vai de curul ei social democratie de iasi.

  • Again, un text de șit scris în grabă și pe genunchi în căutare de clickuri. Mare fâs leșinat. Una care e în tricou și cu cracii la vedere care se distrează acasă. Nici nu e bugetar măcar. O fufă tânără care vrea atenție și voi o dați la ziar. Știre obosită.

  • mai dau si baietii de la prefectura cate o memeaca sa-si ia fata porsche, ce sa faca si ei, trebuie sa se destreze cumva 🙂

  • Genunchi juliti 🤣

  • Gandirea feminina vs gandirea masculina: femeia cere bani pt Porsche, in timp ce barbatul face banii pt Porsche. Dar nah, feministele vor salarii egale. Ca si cerutul ii o munca 🙂

  • La birou sta pe tic toc ,facebok 🤣

  • La prefectura Iadi sunt tampiti toti in aparenta, de la femeia de serviciu pana la prefect. Cum adica era in afara serviciului si nu era o chestiune de serviciu? Ia sa fi facut asta Ciolacu… In afara serviciului. Ce prefect tampit au numit la Iasi!

  • Oligofrena poarta palarie de soare, in casa. A uitat ochelarii de soate si labele de innot.
    Probabil ca noaptea doarme cu hainele de strada, iar la serviciu merge in pijamale. Traiasca guvernul!

  • De unde i-au scos pe astia!? Au niste moace de zici ca si-au petrecut vara la birtul din cel mai indepartat sat al judetului…

  • La cîte microfoane a luat în gură și lindic ca să ajungă unde a ajuns …………
    Normal ca a ajuns purtătoare de cuvint !, are și tupeul caracteristic sugătoarelor

  • Alta după bani 🤑

  • Sa ai gura plina 🤣

  • Las ca suge vreo două trei microfoane cu subiecte calde și ramine tot in funcția de luătoare de cuvînt în gură pe banii pulimii

  • Are și tupeu ,are spate 😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`