Prima pagină » Actualitate » Video viral cu un britanic ce a încercat mâncare românească: „Nu poți descrie gustul!” – VIDEO
Video viral cu un britanic ce a încercat mâncare românească: „Nu poți descrie gustul!” - VIDEO

Video viral cu un britanic ce a încercat mâncare românească: „Nu poți descrie gustul!” – VIDEO

09 iul. 2024, 09:26, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Un britanic a postat un video viral după ce a încercat mâncare românească la Cluj. Reacțiile sale i-au amuzat pe internauți, care l-au lăudat pentru felul în care a prezentat România și bucatele tradiționale.

Video viral cu un britanic ce a încercat mâncare românească

Un britanic a devenit viral pe Internet după ce a postat impresiile sale despre mâncarea românească.

„Încerc pentru prima dată mâncare românească la Cluj-Napoca, România. Bine, am ajuns să încerc sarmale, mici și ciorbă de burtă pentru prima dată. Să mergem!”, a spus britanicul, în timp ce se lingea pe buze de poftă, după care a adăugat în română: „Poftă bună!”.

Ajuns în restaurant, a privit meniul.

„Vișiniată! Înger îngerașul meu”, a spus el în română.

„Noroc”, a spus apoi, tot în română, în timp ce a savurat un pahar de vișinată, după care a trecut la limonadă.

Britanicul a rămas impresionat de gustul ciorbei de burtă și de varza a la Cluj.

„Ciorbă de burtă”, a citit apoi de pe meniu, tot în română.

„Acesta se numește Varză a la Cluj. Este delicios Nu poți descrie gustul. Este foarte, foarte delicioasă”, a menționat el, în timp ce pe masă avea vișinată și țuică. Au urmat sarmalele, care au primit nota 10 din partea lui, la fel și alte specialități românești.

Reacțiile la postările britanicului nu au întârziat pe rețelele de socializare.

„O sa devii un român grăsuț. Dar chiar ești simpatic! Iar la cum ne faci reclamă, cred că se întorc și românii noștri înapoi, acasă. Si vom avea și englezi adoptați, pe aici. Să îți fie de bine!”, a scris cineva.

„După trei țuici o sa vorbeşti perfect limba dacă”, l-a ironizat altcineva.

„Corect, și inima i se va opri instant”, a venit completarea.

Orașul din România care a ajuns în topurile străinilor

Ușor, ușor România a început să devină populară pentru faptul că este o țară extrem de frumoasă și diversificată, iar străinii au început să o ia din ce în ce mai mult în considerare drept o destinație ideală pentru vacanțe. Acum, această recunoaștere a devenit oficială, după ce revista Time a realizat un top al celor mai frumoase orașe din Europa, iar un oraș de la noi din țară și-a găsit locul pe această listă.

România are extrem de multe lucruri de oferit din punct de vedere turistic. Pentru străini, una dintre cele mai populare destinații din România este Transilvania, pe de-o parte pentru legendele propagate de-a lungul timpului cu privire la personajul Dracula și, pe de altă parte, datorită satelor sale pitorești, castelelor medievale și orașelor istorice, precum Brașov, Sighișoara și Sibiu.

Totuși, în ultimii ani, România a început să apară pe hartă și cu alte locuri, care au impresionat prin frumusețea lor, precum litoralul Mării Negre cu plaje generoase, dar și Munții Carpați care copleșesc orice privitor și, mai mult oferă posibilitatea unor drumeții impresionante.

Așadar, un britanic a postat un video viral după ce a încercat mâncare românească la Cluj.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *