Prima pagină » National » Video șocant. O adolescentă este bătută cu sălbăticie de alte fete de vârsta ei în timp ce un băiat le filmează – Video

Video șocant. O adolescentă este bătută cu sălbăticie de alte fete de vârsta ei în timp ce un băiat le filmează – Video

06 sept. 2020, 20:45,
în National

Video șocant apărut în mediul online. O copilă de 13 ani este bătută cu sălbăticie într-o zonă mărginașă a orașului Târgu Jiu de către alte tinere de vârsta ei. Toate îi impart pumni și picioare, o scuipă și o trag de păr, în timp ce un băiat filmează amuzat scenele de groază. Poliția s-a autosesizat, iar vinovatele au fost chemate la audieri.

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, a transmis Poliția din Târgu Jiu.

„Ei nu se gândesc cu ce traume poate rămâne acea fată”

Filmarea șocantă a fost postată pe o pagină destinată Bullyingului pe Instagram.

„In loc sa o ajute,mai bine filmeaza,dar daca i se intampla acelora care o agreseaza sa fie agresati atunci incep sa planga, ei nu se gandesc cu ce traume poate ramane acea fata si nu se pun in locul ei..Acest caz este din Târgu-Jiu…daca le cunoasteti”, scrie la descrierea videoclipului în care mai multe tinere bat neîntrerupt o altă adolescentă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⛔STOP BULLYING ⛔ (@stopbullying.romania) on

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *