Prima pagină » Titlurile zilei » Video savuros! Roșu sau negru? În uniformă, la jocuri de noroc, în Piața Unirii. Păcănelele l-au făcut să uite că este în slujba statului – FOTO/VIDEO

Video savuros! Roșu sau negru? În uniformă, la jocuri de noroc, în Piața Unirii. Păcănelele l-au făcut să uite că este în slujba statului – FOTO/VIDEO

08 iun. 2023, 02:00, 53 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Un paznic din cadrul Direcției Județene de Pază din Iași a fost prins în flagrant ieri, 7 iunie 2023, încercându-și șansa la jocurile de noroc, chiar în timp ce purta uniformă. Bărbatul a rămas șocat atunci când reporterii BZI l-au găsit apăsând de zor pe butoanele aparatului

Ieri, 7 iunie, în jurul orei 15:00, bărbatul stătea liniștit într-o sală de jocuri unde și-a încercat norocul la unul dintre aparate. Acesta era încă în uniforma de serviciu în timp ce juca fără jenă la păcănele. Deși nu știm dacă se afla în timpul serviciului, un astfel de gest nu face cinste instituției pe care o reprezintă. Dacă era fără uniformă, în timpul liber, poate nu ar fi fost o problemă.

Prins în flagrant la păcănele

 o poză cu polițistul la păcănele

În timpul zilei acesta juca la aparate în uniformă

Într-o zi călduroasă de vară, un paznic de la Direcția Județeană de Pază Iași (DJPP) a găsit cea mai bună metodă de a se răcori, încercând câteva dublaje la păcănele. Dacă juca din plăcere sau dorea să-și dubleze salariul, nu putem cunoaște, totuși, agentul era puțin iritat că aparatul nu plătea după ce paria câte un leu pentru fiecare mână. Acesta a justificat că este în timpul liber, astfel că nu ar fi o problemă că purta uniforma într-o sală de jocuri.

„Eu am ieșit, plec acasă, care este problema? Nu îți este rușine”, a precizat agentul.

Totul s-a petrecut la o agenție Loto din centrul orașului, unde paznicul a decis că ar fi timpul de o binemeritată pauză. S-a așezat liniștit pe un scaun și a început distracția, nimic ieșit din comun.

„Nu știu dacă este interzis să poarte uniforma pe stradă, dacă era în afara serviciului, nu ar trebui să fie problemă. În timpul serviciului e în timpul serviciului, nu este la păcănele. Nu știu dacă l-ați fi văzut într-o situație indecentă, astea sunt păcatele unor oameni, joacă la jocuri de noroc. În timpul serviciului, cu siguranță, nu are cum să fie plecat, noi ne monitorizăm agenții în mod constant, pentru a vedea unde sunt, deci nu are cum să fie la serviciu. Ar trebui să lipsească de undeva, noi verificăm în mod constant, dacă ar lipsi, am ști imediat unde sunt și de ce”, a declarat Dănuț Podea, directorul Direcției Județene de Pază Iași.

Imaginea instituției

o poză cu polițistul la păcănele

Acesta susținea că se află în afara programului

Un astfel de gest ar putea fi interpretat diferit în ceea ce privește imaginea pe care o afișează Direcția Județeană de Pază Iași. În ciuda contrastului, directorul DJPJ nu vede o problemă că un agent al instituției s-a afișat în uniformă într-un astfel de loc. O batjocoră adusă la uniforma instituției a fost trecută cu vederea, astfel că, în afara programului, bărbatul este liber să-și petreacă timpul cum dorește, chiar dacă este în uniformă.

„Dacă o persoană îmbrăcată într-o uniformă de serviciu se află într-un loc de jocuri de noroc, ce e în neregulă? Dacă constatați că ar fi părăsit un obiectiv și mergea la păcănele sau la restaurant, atunci da, era o problemă”, a declarat Dănuț Podea.

După ce a fost prins în flagrant la păcănele, omul a continuat să joace liniștit de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Cu siguranță, investiția financiară a agentului era mai importantă în acel moment decât alte lucruri.

Comentarii
  • Poate facea si el un surplus săracu. Poate are obligații fata de vreo rata la banca. Poate are datorii si nu le poate acoperi, obligații (Betrica Niciolau tribut, rata). E greu in ziua de azi. Poate vroia sa faca bani pt a face cinste colegilor mai ales celor de la aeroport. Trebuie înțeles intr un fel!.

  • ghttps://infoiasionline.ro/iccj-a-decis-costel-alexe-si-toti-fratii-lui-pot-fi-judecati-pentru-luare-de-mita-si-fals-in-inscrisuri/138783

  • E de la igs se vede clar,rușine Adascalitei

    Rusine, dacă ar fi fost de la CFR era bine?
    Poliția vă face necazuri și voi scrieți de pe cimpii

  • Uite asa aduceți politia într-o lumina proasta cu articolele astea de doi lei.Asta este clar o răzbunare,halal ziar,halal ziarist.

  • Ce Va mai place mangleala

    E camasa de controlor CFR…vedeti vreo inscriptie de la politie? Ce va mai place….va faceti de rusine cu astfel de articole!

  • Cioara asta lucrează paznic la aeroport

  • Pentru director nu este nici o problemă,,deoarece și el are vicii ,, consumă alcool in timpul programului „

  • Cioara asta jucătoare este var cu Florea Eugen luarea dracu de boșorog

  • Pentru mangleala!
    Sa te uiti cu atentie la emblema de pe camasa, si ai sa vezi ca scrie directia judeteana de paza .
    O institutie care functioneaza sub obladuirea lui alexe .
    Acest individ face serviciul de paza pe Aeroportul iasi, unde il are sef pe pensionarul flocea de 67 de ani care este condus de alt pensionar militian niciolae petrica zis antena si seful cel mare danut
    Sereistul, limba lunga si care se tine de scaun cu dintii.
    Pe fratele lui arvinte (marea directoare economica a cj). l-au mutat la casa agronomului.
    O gasca de mafioti tinuti in brate de tabla.

  • Florea Eugen jigodie penală inbirligator mincinos sal fut in git

  • Adrian Telemeaua

    Sa imi bag pla in siteul vostru ca e plin de anunturi de kkt!

  • Prea fericitul Mobra !

    Asa si?! Are calitate speciala? Este interzis? Uitati-va voi la cei de la autoritatile statului care mai de curand statul nu numai ca le plateste chirii, acum mai decurand le cumpara si case. Mai ales la fufe! Dar cand te uiti la ce muncesc si ce rezultate au, ZEROOOO !

  • Au salariu mare.Unde vreți să-l cheltuiască?

  • In atentia reprezentantilor salariatilor.
    Dupa cum se vede incep sa cada posturile de paza si aici ma refer la cele de la directia de asistenta sociala unde trei posturi au cazut.
    Aeroportul in august cade si urmeaza sa intre firma de paza care a castigat licitatia .
    Ce o sa faceti cu oamenii care or sa ramana pe drumuri?
    Si vorba lui nea fane ..bai suntem la fundul sacului cu banii.
    Cu ce o sa platesti oamenii care au concediile restante pe ani de zile si ore suplimentare?
    Marinica ce raspuns ne dai?
    Ca tu mai ai un serviciu la autogara si te lauzi ca ai cu ce sa traiesti si ca te tine lipovanul in brate.
    Unde sunt salariile compensatorii care trebuiau prinse in contractul colectiv de munca?
    Din cauza ambitiilor voastre prostesti ati dus institutia in colaps cu adunatura de pensionari.
    Ati cheltuit banii oamenilor prin delegatii si chiolhanuri si procese pierdute.

  • Legea 333 / 2003 spune clar la articolul 40.

    „Angajatorii sunt obligați să doteze personalul de pază și gardă de corp cu uniformă, însemne distinctive și, după caz, echipament de protecție, pe care acesta le poartă numai în timpul executării serviciului.”

    Nu avea ce căuta acolo în uniformă. Cei de la IPJ Iași au timp să frece agenții de securitate de pe la firmele private. Individul acesta este protejat cumva de lege? Sau poate Duduman era la cules păpușoi?

  • PENTRU CEI INTERESATI DE SITUATIA FINANCIARA A INSTITUTIEI SA STITI CA SUNT BANI DE CONCEDII SI ORE SUPLIMENTARE NU MAI VORBITI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA S -AU DACA NU AVETI CE VORBI SI PURTATI GRIJA ALTUIA VORBITI CIT DORITI DAR VA DAU UN SFAT PURTATI DE GRIJA VOASTRA MULȚUMESC!

  • CELOR INTERESATI DE SITUATIA FINANCIARA A INSTITUTIEI SA STITI CA SUNT BANI PENTRU CONCEDII SI ORE SUPLIMENTARE NU VA FACETI GRIJI.IAR DESPE SITUATIA IN CARE SUNTEM SUNTEM DI CAUZA LUI LUCASENCO SI ACOLITILOR EII AU TRAS CLOPOTU CA SUNTEM SCUMPI .

  • Ce articol de kko!!!A fost zi „ziaristul” sa pună și el un bilet la „pereuri” și a dat peste nenea Pacanica.Ce a spus „ziaristul”,hai sa ma bag și eu ca musca la kk și sa scriu un articol de 2 bani!RUSINE!

  • Andrei Dobos

    Mama, mama, aici se contrariaza colegii de institutie intre ei, sub anonimat :)))

  • Anonim!
    Se vede ca e esti cu sula in coaste.
    Bai nu iti este rusine sa minti oamenii?
    Mai ai pretentii si te lauzi ca esti sef de tura.
    Marinica o sa raspunzi in fata oamenilor .
    Cum te protejeaza danut pe turele de noapte care le dormi acasa langa ‘femei-ta” si dupa aceea te duci la autogara ca impegat.
    Bai o sa vina dupa tine baietii in uniforma si o sa te prinda cu spaga luata de la soferi pe foile de parcurs fictive.
    Oricum esti monitorizat.

  • MA BOULE NU AM DE CE SA FIU CU SULA IN COASTE EU LUCRAM LA AL DOILEA SERVICI SI CIND FACAM POST IN TIMPU MEU LIBER SI LEGAT DE BANI DA HNDICAPATULE SUNT BANI PENTRU CONCEDII SI ORE SUPLIMENTARE DAR TU CARE AI PLECAT CU CODA INTRE PICIORE DAR ORICUM NU TE BAGA NIMENI IN SEAMA CARAGHIOSULE.

  • Foarte frumos i-ai scris l-aș întreba la anii lui are casa e boschete noroc de anul Gică prost ești și prost o sa mori

  • Foarte frumos i-ai scris l-aș întreba la anii lui are casa e boschete noroc de anul Gică prost ești și prost o sa mori

  • Si daca sunt bani pentru orele suplimentare si concedii de ce nu se platesc?
    De ce sunt restante de ani de zile?
    Oricum la felul cum te exprimi si scrii, este clar cu ce oameni se inconjoara podeaua.

  • De cînd nu mai ești la aeroport mergi cu punga de celofan adieo Antaliea

  • Taiati pensiile speciale

    Taiati pensiile speciale

  • Lui pensionarul de Florea puteți să i-o frecați cât vreți,voi tot codoși proști o să rămâneți! Mâncători de rahat,jigodii și ordinari!

  • Eugen cînd o venit colonelul și tu te-ai luat medical și mai sunat pai Gică nu mă lasă că podea e mort am rații

  • Toți acestea care va bălăcărit aici sinteti frustrați de anumite probleme, dar latul s a strins, acolo se fac en abuzuri acolo sint multe minți minunate dar o sa Sara cobul la suprafață, așteptați puțin instituțiile, își vor face treaba o sa va mirați. Ei fac abuzuri din ce în ce mai multe, dar totul va avea un sfirsit.

  • Toți acestea care va bălăcărit aici sinteti frustrați de anumite probleme, dar latul s a strins, acolo se fac en abuzuri acolo sint multe minți minunate dar o sa Sara cobul la suprafață, așteptați puțin instituțiile, își vor face treaba o sa va mirați. Ei fac abuzuri din ce în ce mai multe, dar totul va avea un sfirsit.

  • Dan Spataru politistul prost de la Locala care are coarne puse de nevasta sa!!!

  • 🤣Ce căc.. de informare. Or fi zis c-au prins altă uniformă. Jurnaliști profesioniști.

  • Este politistde la locala, care oricum nu face nimic in afara de taiat frunze la caini! Bineca nu era in greva, ca na vezi doamne nu vor sa se penioneze la fel cu ceilalti, ca e grea muca lor,este stresanta!!!!

  • Bradutule nu stiam ca esti sef de tura.
    Cum ai reusit mai analfabetule sa treci examenul?

  • Roman ia spune cum făceai amor pe Aeroport cu păpușa gonflabilă primită ca cadou de la Ciorici.

  • Vrei sa-i dai limbi papusii?

  • HAS CAI MIJ PĂPUȘARILOR,MENTENANȚA FIRMA OCHIOSUL ȘORIC.

  • Domnul Propodea și Florică și moș Neculai au deja dosare penale la București pentru ilegalități,corupție și alte lucruri!
    Pentru salariile imense și denigrarea agenților,angajarea prin pile,și distrugerea imagini și a acestei instituții!
    Acești 3 infractori vor fi pedepsiți cum se cade!
    Veți auzi în curând ca sunt arestați de acasă!
    De altfel și mafia care și-au umplut buzunarele pe aeroport de la tiganul ăla toxic plină la fiecare curvă care și-au umplut buzunarele,
    Toți sunt urmăriți de detectivi particulari sunt puse camere și microfoane,sunt fotografiați tot ce fac! De data asta numai scăpați!
    Ati belit carasu

  • Toti sunteți niște escroci

  • Blestemat burtos ce ești? Cât o sa i-o sogi lu roman ? Atât știi știi și tu sa zici..măcar tu ai futut ceva la viața ta ? Sau doar flegme ? 😂

  • A futut burtosu numai mici cu mustar,de la scos chifu ca altfel îl ardeau ăștia la anus în pușcărie 😂

  • Wă Florea am auzit ca ești smecher pe aeroport înainte sa pleci îți bați pl de toți,ai afaceri cu moldoveni,toți au numărul tău de telefon tu îți futzi agenți cum vrei tu și țiganu de pe mobil!
    Toți taximetristi au numărul tău și te suna dacă agentul comentează ceva la taximetriști

  • Mulți câti erati împotriva curvelor sau dat cu ei ca să își salveze pâinea ca chipurile îi pune pe oras! Beliți voi hașu ca nici pe oras nu veti sta!
    Jenică tu care ai fost frecat de toate curvele și te-au înjurat acum ești lingău? A tu de ce ai luat concediu? Ca si alți pe voi vă duce pe oras? 😂

  • Sa schimbat viata pizdelor,vine Gica și firma lui sar și moldoveni și taximetriști din schema,agenti nu vor mai fi frecați,salariu mult mai bun, program mai bun,respect la ordinea zilei și fără pensionari și curve,iar serviciul se va face corect fără alte atribuții în plus decât ceea ce trebuie sa faci! Iar voi luați-o la guriță

  • Acum toate curvele din djpp luați-o la buci 😂😂

  • Ducețivă dracului cu firma voastră de căcat,uitați-vă în oglindă cum arătați pârliților vă cântă popa cu prohodul.

  • Ochii din umbră

    Proștii ăștia doi cu firma lor de căcat,vedeți-vă de treaba voastră vă deschidem dosarul și o să aveți surpriza vieții ,știi tu Romulus Gicuțus amor ghebos în timpul serviciului cu șăfuța.Ciocul mic piraților.

  • Podea sugi pûla! Țigan borât burtos cu păr la cur. Vin și eu o tură la Cristina, mă lași?!

  • Roman s-o sugi tu fraiere,trebuia sa faci pușcărie furt în formă continuată,luare de mită ,primirea de foloase cuvenite de la amărâții de agenți,folosirea mașinii de servici ca mașină școală de șoferi cu șăfa ta de la Aeroport, șmenuri cu chirosen,sex cu păpușă gonflabilă găsită de șefi în lada fotoliului din biroul tău.,taxă pe post de 100 RON fiecare agent pentru a fi menținut pe post nederanjat în fiecare lună.Etc….Ca sa dormi liniștit și mulțumit vei avea o scrisoare de imagine a ta și pe saitul firmei de pază care a câștigat licitația.

  • Florea ce face fumeita știe o ca o înșeli cu trandafiru roșiatic 😂
    Ce iți mai plac amantele

  • Țiganu toxic de pe mobil,e buna rău fumeita,scuze ca am ars-o la fundulet…dar ea a vrut …ia plăcut..și mia lăsat și numărul !
    A zis ca saturat de pl de țigan

  • Cap de plută, Tătuca, Futaciosul aveți păcate slavă Domnului… Vedeți va gunoiul din ochiul vostru…Sunteți murdari până în cap …..Roman ,este pur pe lângă voi…Ați uitat ce băute faceți în timpul programului,fripturi,sau cum vin agenții cu sacosele …O duceți bine?Noi agenții stam in soare cu apa clocită sii voi faceți ce vreți la birouri.Inchideti usa instituției ,vă duceți în bucătărie faceți fripturi și serviți băuturi alcoolice,plecați ,duceți,aduceți din timpul programului copii la scoala,va faceti cumpărături,va rezolvați problemele in timpul programului,dar când munciți?Pentru ce luați 10000 lei ???? Asta v-ați dorit libertate și să frecați menta și fraierii sa muncească pt.voi….Rusine !!!!Treziti- va colegi și vedeți care este realitatea…

  • Sindicat nu aveți!!!Ce face sindicatul dumneavoastră de ce nu va rezolva problemele. Ultima soluție opriți lucrul și chemați presa autoritățile se vor sesiza imediat.Succes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *