Prima pagină » Local » Video! Iată viitura de la Pocreaca. De aici un ieșean a fost luat de ape și este de negăsit – EXCLUSIV

Video! Iată viitura de la Pocreaca. De aici un ieșean a fost luat de ape și este de negăsit – EXCLUSIV

13 mai 2022, 23:02,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc o situație tragică în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un căruțaș a fost luat de viitură cu cei doi cai pe care îi avea cu el. Incidentul a avut loc în satul Pocreaca, comuna Schitu Duca din județul Iași.

După ce a început ploaia, în zonă s-au adunat mari cantități de apă, iar bărbatul și-a dus fiica acasă, unde locuia împreună cu soțul ei, apoi a vrut să plece înapoi spre locuința lui. Afară ploua torențial, iar în momentul în care a încercat să întoarcă căruța la intersecția unde locuia fiica sa, a fost surprins de viitură și a fost tras în apă. Oamenii legii au găsit la fața locului un cal decedat, celălalt a fost găsit viu, însă bărbatul dispăruse. Pompierii, poliția și localnicii din zonă l-au căutat în această seară, însă căutările au fost întrerupte din cauza fapului că s-a întunecat.

Localnicii spun că și anul trecut a mai fost o viitură, însă nu a fost atât de puternică. Maine se vor relula căutările.

Bărbatul locuia singur, soția lui fiind decedată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *