Prima pagină » Titlurile zilei » VIDEO de senzație! Primarul a fost fugărit prin pădure în timpul unei petreceri private din mijlocul naturii! Totul a fost organizat în secret, iar lacătul pe ușa primăriei a fost pus la prânz (EXCLUSIV) – GALERIE FOTO, VIDEO

VIDEO de senzație! Primarul a fost fugărit prin pădure în timpul unei petreceri private din mijlocul naturii! Totul a fost organizat în secret, iar lacătul pe ușa primăriei a fost pus la prânz (EXCLUSIV) – GALERIE FOTO, VIDEO

09 iun. 2022, 02:00, 12 ,
Vlad Rotaru, în Titlurile zilei

Dezmăț printre funcționarii unei primării din județul Iași în timpul programului de lucru. Funcționarii, consilierii locali și conducerea Primăriei comunei Tătăruși au fost la o petrecere care s-a lăsat cu mâncare și băutură tocmai când la ușa instituției se adunau oameni cu diverse probleme. Conducerea primăriei s-a ales cu mai multe plângeri în ultima perioadă

Imagini incredibile dintr-o localitate aflată în județul Iași. Marți, 7 iunie 2022, în timpul programului de lucru, Primăria comunei Tătăruși a fost închisă, iar angajații, în frunte cu primarul PSD Costel Iosub, s-au dus într-o pădure din apropiere unde au încins un grătar la iarbă verde. Locuitorii comunei care aveau de rezolvat o problemă la sediul primăriei nu au avut cu cine discuta timp de câteva ore bune. Angajații și aleșii locali ai comunei au întins o masă la iarbă verde, pe un deal din jurul comunei ieșene, cu mâncare și băutură la discreție. Și totul în timpul programului de lucru.

Dezmăț printre funcționarii unei primării din județul Iași

Primăria comunei Tătăruși a fost încuiată, iar funcționarii și primarul au plecat la o petrecere aniversară în apropriere. Ziua de naștere a lui Samir Asaftei, șoferul microbuzului școlar, a fost un motiv special pentru zecile de angajați ai primăriei comunei ieșene, să plece mai repede de la serviciu într-o zi normală de lucru și să petreacă. În tot acest timp, cei care veneau la sediul primăriei pentru a-și rezolva diverse probleme nici măcar nu au avut cu cine să discute.  Un consilier local al PNL, Vasile Giurgiuveanu, a arătat că a fost la sediul primăriei și nu a găsit pe nimeni.

„Am fost la primăria comunei Tătăruși la ora 15.45, în timpul programului de lucru. Nu era nimeni la Primărie, ușa fiind închisă. Aștept explicații de la primarul comunei Tătăruși pentru situația apărută. Aștept explicații și de la prefectul județului Iași pentru ceea ce s-a întâmplat la Tătăruși. Nu era nici un angajat. Am fost la ora 13:20, au fost cetățeni cu probleme aici, oameni care au fost dezamăgiți că nu au găsit pe nimeni”, a spus Vasile Giurgiuveanu, ales local din comuna Tătăruși.

Surprinși în toiul petrecerii din mijlocul pădurii

Vasile Giurgiuveanu a arătat că i-a surprins pe cei din Primăria Tătăruși în toiul petrecerii, moment în care primarul Costel Iosub și secretarul Valentina Iosub s-au făcut nevăzuți. În momentul în care a fost surprins în pădure de alesul PNL, primarul Costel Iosub a plecat în trombă cu autoturismul instituției.

„Când am ajuns în zona pădurii unde a avut loc mica petrecere, primarul și viceprimarul s-au urcat în mașină și au plecat. Am fost după ei să văd ce fac pentru că am avut treabă la primărie și nu i-am găsit acolo. Au fost cu toții, aleși locali, funcționari din primărie, la o adevărată serbare câmpenească. Nu au avut cum să ascundă toate acestea. Au consumat și cantități mari de băuturi alcoolice, iar pentru toate acestea ar trebui să dea explicații”, a mai spus Vasile Giurgiuveanu.

În plus, alesul PNL a arătat că Valentina Iosub, secretarul primăriei și fost subprefect PSD, a venit la primărie pe nepusă masă după ce a fost deconspirată la petrecerea din pădure. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă.

Reacția primarului PSD Costel Iosub

Consilierul local PNL a mai fost implicat într-un conflict cu primarul Costel Iosub, incident care a avut loc în urmă cu câteva lui chiar în sediul instituției din comuna Tătăruși. Primarul Costel Iosub a susținut că nu are ce să își reproșeze și că alesul PNL este cel care caută să provoace mereu scandal.

„Este un individ care nu are ocupație și care umblă cu chef de scandal. Nu este un om serios care lucrează pentru comunitate. Am plângeri la adresa lui de la cetățeni el face mereu scandal, mă înjură și pe mine. Este dreptul lui să filmeze, să facă ce vrea, dar mereu e pus pe scandal. Oamenii din primărie fac și muncă de teren, vin la serviciu și sâmbătă și duminică și nu au de ce să fie trași la răspundere. Nu îi înțeleg atitudinea”, a spus Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Un astfel de dezmăț al unor funcționari din județul Iași a fost aspru taxat de o parte a aleșilor locali.

Comentarii
  • serios….le-ai spart cheful? era abia ora 16

  • Ce sa mai comentezi ?, intro tara civilizata erau toti demisi si anchetati penal !, in alta tara un ministru si-a dat demisia doar pentru ca a facut plinul la masina personala din bani publici ! dar asta e o poveste ireala in bantustanul rromanica lucrului bine facut

  • Vasile Pascanu

    Intotdeauna indivizi care nu fac nimic pentru comunitate, știu doar să cârcotească. Neam de neamul acestui scandalagiu nu va reuși să facă pentru Tătăruși nici 5% cât face primarul Iosub. Este de notorietate că această comună este una dintre cele mai bine gospodărite din România. E ușor să arunci cu pietre!

  • Ionica Lazar

    Asteapta mult si bine. Daca veneai la usa primariei mele de umflam cu ficior-miu Alex!!!

  • Iata de ce parlamentarii le-au marit salariile la acesti alesi sau angajati!! Oare e drept?

  • Animalu’ care filmează să dea bonuri la casa de marcat la xeroxul pe care il are lângă pașapoarte. Mare dobitoc!
    SE VEDE DIN FILMAREA LUI CE FRUMOS E LA TĂTĂRUȘI! BRAVO PRIMARULUI!
    OAMENII AU NEVOIE DE INVESTIȚII, NU SA STEA PRIMARUL IN BIROU!
    BRAVO IOSUB!
    ARATĂ SUPERB COMUNA!

  • Avea treaba taranoiul la Primarie , s a infundat buda din fundul gradinii . Pristii pe zi ce trece , fac progrese : devin si mai prosti .

  • Fereasca Dumnezeu de desteptaciunea prostului . Prostii pe zi ce trece , fac progrese : devin si mai prosti . [ chiar dak primarul are fata de pisicher chilipirigiu betiv !]

  • Bai nene, tu când erai tinerel și aveai ceva cotarceala prin pădure te deranja cineva? Vrei sa o ardă prin birouri?

  • Bai nene, tu când erai tinerel și aveai ceva cotarceala prin pădure te deranja cineva? Vrei sa o ardă prin birouri?

  • Bai nene, tu când erai tinerel și aveai ceva cotarceala prin pădure te deranja cineva? Vrei sa o ardă prin birouri?

  • Cel mai tare primar din zona e Lazar Ionica si a lui corveta Strachinaru!!! Alex, e un betiv notoriu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *