Prima pagină » Local » Video cu puternic impact emoţional. Accidentul din Nicolina, filmat dintr-un alt unghi. Iată momentul în care motociclistul este izbit din spate şi proiectat în refugiul de tramvai 

Video cu puternic impact emoţional. Accidentul din Nicolina, filmat dintr-un alt unghi. Iată momentul în care motociclistul este izbit din spate şi proiectat în refugiul de tramvai 

03 iun. 2024, 17:29, 51 ,
în Local

Joi seară, 30 mai 2024, s-a produs un accident rutier în municipiul Iași. Un motociclist a intrat în refugiul pentru pietoni. Șoferul autoturismului implicat în accidentul rutier poate fi acuzat de tentativă de omor. Amintim că acesta a plecat de la locul faptei și acum este căutat de polițiști.

„La data de 30 mai anul curent, Serviciul Rutier Iași a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti.

La fata locului polițistii au stabilit faptul că un autoturism și un motociclu au intrat în coliziune

În urma accidentului conducătorul motociclului, un bărbat, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

În continuare se fac verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a transmis IPJ Iași.

Iată momentul în care motociclistul este izbit din spate şi proiectat în refugiul de tramvai!

Citește și: Șicanare la limita morții la Iași! Motociclistul intrat în refugiul de tramvai a fost lovit intenționat. Șoferul poate fi acuzat de tentativă de omor

Comentarii
  • Masina din spate pare un Mercedes Benz clasa C, model 2010…2011?

  • mai cautati scuze la gunoiu asta de femeie, merita batuta si lasata sa moara in inchisoare, asa specie de om n-are ce cauta in libertate, e un pericol pentru oameni.

  • Dacă era lovit din spate îl proiecta în fața, nu lateral.

  • dupa impact ea continua sa accelereze, nici macar n-a atins frana, e de la sine inteles ca aceasta a fost intentia principala, de a omora motociclistul.

  • donatorul de organe e cunoscut prin cartier ca merge cu viteza si incalca toate regulile de circulație, eu îl aștept cu drag
    semnat
    capul de pod

  • O parere, elena, 19

    Daca motociclistul era pe sena invers si a fost impact frontal?

  • tare !!!!
    John Wick 3!!!

  • Dumnezeu sa va ierte !

    În Europa motocicliști sunt respectați în trafic, li se face loc sa treacă, conducătorii auto apreciază faptul ca un motociclist înseamnă o masina în minus pe străzi, deci tragic mai redus. Mulți sunt încurajați sa folosească motociclete, scutere în oraș… Dar …în România…Sa văzut în imagini…

  • Du-te in Europa melteanule daca vrei prioritate! Aici deja e inghesuit tot si nu avem infrastructura pt astia care fac slalom printre masini. Eu nu am vaz nici macar unul sa mearga normal!

  • Totuși cum a reușit să-l ajungă ? 😂
    Să dea Dumnezeu să fie motociclistul sănătos !

  • Abia așteptăm să dăm ochii cu tine, doamna avocat..
    Ai să te rogi să te bage la pușcărie!

  • soferul a facut tot ce trebuie sa ii salveze viata zmeului, sa speram ca va reusi sa isi repare masina pe banii motocilistului

  • Daca si dupa filmarea asta mai suteti unii care luati apararea soferitei, sper sa se reinceapa tratamentul prin lobotomie s voi sa fiti primii vizati…. sau poate a inceput deja si de aia ganditi asa

  • La puscarie.

  • Se vede clar lumina rosie a stopului motociclistului. Ori a franat intentionat ori a franat de frica cand a vazut refugiul. Este vinovat 100%. Femeia nu a oprit pentru ca nu l-a atins, acesta intrand ca berbecul in refugiu. Si nici parasirea locului accidentului nu este. Nu este nici medic si nici sora medicala ca sa-l stearga pe frunte. Sa se faca sanatos si sa uite de motocicleta ca-i cauzeaza.

  • Multa sanatate motostivuitorului si de acum sa mearga doar cu sareta (sau docar) ca e tot pe doua roti! P.S. Sper sa-ti creasca RCA-ul anul viitor.

  • Nasol tare. Stil vegasluy. Toanta de nu mai poate. Merita pedepsita. Pana si o toapa de boston ar fi fost cumva mai cu finesse, sa nu se vada ca la teatru.

  • Esti mai prost decat prevedea legea !

  • Varul lui Plm*

    Nu s fost izbit din spate ci s-a izbit singur in refugiu.

  • Tu, care spui ca motociclistul este 100% vinovat, sper ca nu ai permis și comentezi doar ca să te bagi în seamă.

  • Emil ovidiu 44

    Mercedesu avea 30-40 la ora…. Ce vorbim?! Motoristul nu a fost atins, parca s a aruncat el in parapet din cauza teslei albe care i a taiat calea

  • Pentru elena 19, da, e posibil sa fi foat pe sensul opus motoristul…. E o ipoteza

  • Oceanul Atlantic

    ALIOOOO, GATA!!! VINOVAT MUECICLISTUL DE HANGLIA! Sa dispara toti cu motoarele lor si cu zgomotul infernal produs!!!

  • Mai clar de atat …

  • mutuciclistul era în pleci meci cu doamna. Uneori mai dai și o doamnă în trafic.

  • E filmare din John wick 5 🤣

  • Iasiplindeprosti

    Voo vedeti cate gunoaie sunt prin comentarii? Masina avea 30 la.ora, motociclistul a franat, motociclistul e vinovat. Nu meritati decat sa muriti in chinuri, sunteti prea prosti _|_

  • adevarul despre Mihai CHIRICA

    Bugetar o viață întreagă, Mihai Chirica a acumulat o avere impresionantă, imposibil de justificat din veniturile de director tehnic, viceprimar și primar al Iașului. Mare parte din proprietățile imobiliare au fost trecute pe numele rudelor, tocmai pentru a disimula bogăția. Domeniul de vacanță de la Frasin (Suceava) este pe numele firmei fratelui, terenul și casa de lângă Bolta Rece a încercat să le mascheze pe fiul său, mezinul. O a treia vilă le-a lăsat-o celor două fiice din cea de-a doua sa căsătorie.Nici vila de lux în care stă acum nu e pe numele lui Chirica, ci pe al soacrei sale, domiciliată în Târgu Neamț.
    Sursa banilor e a doua parte a discuției: fratele nu avea niciun control în firmă, Chirica și soția au avut drept de semnătură, partenerii de afaceri au fost firme din siajul Primăriei. Mama septuagenară a lui Chirica a dat un tun imobiliar în Copou, iar primarul a primit o donație bănească de la un unchi generos, tocmai pentru a justifica o casă.
    AVEREA COMPLETĂ si ascunsa a primarului Chirica.
    Și-a luat apartament cu 3 camere pe Independenței la preț de 2 camere în Dancu.
    Și-a luat o vilă de 240 mp în Tudor Neculai cu doar 39.000 de euro! Banii i-ar fi împrumutat de la unchiul său, un umil pensionar.
    Și-a luat o altă vilă în Galata, unde firma soacrei plătea chiria.
    N-a trecut mult timp și s-a mutat în altă vilă din același complex, tot soacra fiind, oficial, cea care plătește ratele.
    Și-a făcut în mare secret un domeniu de 1 milion de euro la Frasin (Suceava) pe numele fratelui său, care e simplu muncitor cu salariu de 600 de euro/lună.
    Pe numele copilului care avea doar 11 luni, Mihai Chirica a cumpărat, în 2018, o vilă și un teren în Sărărie, mai sus de Bolta Rece.
    A mascat tranzacția dar l-a prins REPORTER DE IAȘI. Acolo, primarul a făcut proiectul unui conac de 860 mp! Milioane de euro care nu pot fi justificate.
    Mihai Chirica este candidat deși e de două ori trimis în judecată pentru corupție. Unul din dosare se judecă deja pe fond și s-ar putea încheia în 2025.
    Toată averea lui Chirica e ascunsă pe rude care nu pot justifica acești bani. ANAF și Justiția nu l-au deranjat.

  • Avea sub 30 masina… Vreo 15-20… Abia mergea… Nu mai aruncati cu noroi in soferita

  • era suparata pe el ca n o mai baga in ….. seama

  • scurt rezumat: vasluianca e de vina pentru ca a incercat sa-l omoare, dar oamenii urasc atat de mult zgomotul motociclistilor incat nu vor decat sa-i vada departe de strazi.

  • Permis suspendat pe viață și închisoare 10 ani sau 200.000 € .

  • Ar trebui sa fie clar pentru toată prostimea că e intenție de omorâre.

  • Baaa retardatilor care va luați de motociclist ,indiferent de ce fac unii cu motocicleta asta nu înseamnă ca trebuie să-ți faci singur dreptate .Soferul de pe Mercedes poate crea un precedent ,fiecare face ce vrea .Asta se poate trece la tentativa de Omor fără discuție.Se vede clar ca a făcut intenționat ,ba a mai și fugit de la locul accidentului .Sa va păzească Dumnezeu familiile și copii când tranverseaza strada de asemenea “oameni” . Ăștia care vă luați de motociclist ..baa voi mai departe de Ciric nu ați fost ? Dacă faci așa ceva în Danemarca intri în secunda unu la pușcărie ,ce-i cu voi mai sarantocilor care beți cafea la gară .Macar gândiți când vorbiți ,era totuși o femeie ,poate și o viitoare mamă cat suflet și minte să ai și să te ducă capul la așa ceva .Indigerent de situație VIAȚA ARE PRIORITATE și nimic mai mult ,chiar și un câine dacă poți să îl eviți o faci ca de aia ești om ..dacă ești om .Cand obții permisul ai o mare responsabilitate și în același timp și obligații .Strada nu îți aparține este a tuturor chiar și al pietonilor .Daca un pieton trece strada prin loc nepermis nu îl claxonați ca îl zăpăciți mai tare ,conduceți prudent ,în limita de viteză și toate se termină cu bine pentru toți .Nu mai fiți sarantoci dacă ați scăpat la mașini cu buletinul și respectați-vă în trafic pentru ca vei respectat cu siguranță mâine .Daca unu”o ia razna pe stradă lasă-l nu te răzbuna ca o să învețe și ăla la un moment dat . Jesus….

  • L-a lovit intentionat. Mai intai a tras de volan stanga ca sa-l izbeasca, apoi dreapta dupa ce l-a izbit. Apoi a accelerat si a fugit de la locul accidentului. Femeie proasta si rea.

  • – – – Repet , am mari indoieli ca la volan era o femeie , soferul ACCELEREAZA VOIT MASINA la trecerea pe banda 2 , ( ca sa-l loveasca ??? ) apoi se repliaza surprinzator de bine ( pt. o femeie !) pe banda 1 . Intentia de a-l lovi pe motociclist e destul de clara , chiar daca acesta ciupeste frana … URA asta impotriva soferilor de motociclete nu o inteleg , poate are legatura si cu faptul ca unele scoli de soferi VA INVATA GRESIT ca ce-i in spate nu prezinta interes si multi dintre noi ne trezim SURPRINSI de aparitia unui motor langa portiera . Dragilor , verificati cat se poate de des oglinzile caci traficul in Iasi ( si nu numai !) a devenit infernal iar cei cu motociclete , scutere si mopede aduc o usoara decongestionare chiar daca PARE ca ne incurca in trafic … zi buna sa aveti .

  • motociclisti, biciclisti si trotinetisti: puneti cardul de donator de organe in buzunar si iesiti acum pe strada!
    puteti salva multe vieti

  • la puscarie cu handicapata asta

  • Intenția este clară, l-a lovit din spate. Pușcărie scrie pe ea.

  • A se vedea ca nu e BMW, așa cum s-a spus pe la știri si cum au crezut alții prin comentarii, da?

  • S-a dus dupa el rău de tot 😬

    Multe femei sunt scorpii. Cred că mulți bărbați pot confirma asta, sigur au și ei așa ceva acasa.

  • Asta se poate încadra la tentativa de omor!
    Va scapa pentru ca va spune ca nu l-a observat la timp!
    Cu vina sau fără vina motociclistul era in fata ei, ea trebuia la schimbarea benzii sa se asigure dar se pare ca a schimbat de doua ori benzile chiar și fără a semnaliza și a părăsit și locul accidentului!
    In rest niște judecători, speram ca nu la fel ca ea din breasla din care fac cu toții parte, sa judece drept și corect!

  • Ai sa fii surprins cine este in spatetele soferitei sau ce acoperire are.Magistratii, avocatii si curvele nu beneficiaza de acelasi tratament in Ro. Mai tineti minte cum sufla Chirica in etilotest ascuns de politisti dupa o toneta in pacurari?

  • Sa vizualizati filmuletul cu incetinitorul, se vede clar ca masina il impinge pe motociclist, urmariti miscarea masinii imediat dupa impact.Indiferent ce altercatii sunt in trafic nu este normal sa atentam la viata cuiva.Tind sa cred ca a fost o sicanare in trafic dar dna avocat nu a stiut sa tina masina sub control si atunci a avut loc impactul.

  • Sa vizualizati filmuletul cu incetinitorul, se vede clar ca masina il impinge pe motociclist, urmariti miscarea masinii imediat dupa impact.Indiferent ce altercatii sunt in trafic nu este normal sa atentam la viata cuiva.Tind sa cred ca a fost o sicanare in trafic dar dna avocat nu a stiut sa tina masina sub control si atunci a avut loc impactul.

  • filmarea este de calitate, iar daca il atingea mertul se vedea julitura
    ho moto se x u a lul s-a emotionat iar refugiul nu a vrut sa se dea la o parte din calea lui 🙂
    nu mai au capetele de pod si refugiile respect pentru h o moto se x u a l i 🙂

  • comentacilor, voi ati fost vreodata provocati in trafic? ati avut vreodata un conflict in strada?
    Nu era fiu de preot ala de pe motor, stiti cce japite sunt in trafic si pe motoare mai ales.
    Asa ca nimeni nu te ia pe capota decat daca faci ceva foarte grav de il scoti din minti.

    NU VRETI SA STITI CE A FACUT MOTOCICLISTUL INAINTE DE A FI LUAT PE CAPOTA si nu e pe filmare, e mai in urma de filmare

  • si daca a fost provocat in trafic, asta iti da dreptul sa atentezi la viata lui? eu cred ca cel mai destept cedeaza……dar noi suntem mult prea mandri sa acceptam acest lucru.Si eu am fost provocat in trafic, dar de cat sa imi pun viata mea in pericol sau al altora, am ales sa trag pe dreapta si sa treaca cel care ma provoca

  • gigi…numai un prost ca tine poate crede ca desteptul cedeaza
    cimitirul este plin de destepti in viata 🙂
    destept este doar ala care ramine in picioare, iar h o moto ciclistul s-a imprastiat pe jos

  • @macanache….vrei sa spui că Dna avocat acum a rămas în picioare:))))cred că nu ai citit bine ce am scris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024