Prima pagină » National » Victorie! Boxerul român Ronald Gavril a cucerit titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea

Victorie! Boxerul român Ronald Gavril a cucerit titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea

19 feb. 2023, 22:15,
BZI.ro, în National

​Pugilistul Ronald Gavril a câștigat titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea. Sportivul român l-a învins pe americanul Khainell Wheeler într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

„Este oficial! Am făcut-o! Sunt acum campionul  WBC Intercontinental American și am adus gloria în România! Vă mulțumesc tuturor fanilor mei pentru susținerea neobosită! Această victorie este dedicată fiecăruia dintre voi și împreună am făcut istorie!

Sunt în culmea fericirii să aduc centura WBC Intercontinental American și prestigiul WBC înapoi acasă, în România. Această victorie este un semnal puternic că boxul nostru este puternic și talentat și sunt onorat să reprezint țara mea cu mândrie pe scena mondială.

A fost un meci epic și intens, dar am dat tot ce am mai bun și am ieșit învingător!  Această victorie este un moment definitoriu al carierei mele și un semnal clar că munca și dedicarea aduc rezultate.

Vă mulțumesc din nou tuturor celor care au urmărit transmisiunea live pe pagina mea de Facebook. Susținerea voastră este vitală pentru mine și împreună am făcut această victorie posibilă!  Să sărbătorim această victorie senzațională și să ne pregătim pentru realizări și mai mari în boxul nostru din România!

Ronald Gavril a cucerit centura vacantă WBC Continental Americas

Pentru Gavril (36 de ani) a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO), bilanţul său fiind completat de 3 înfrângeri.

Românul are acum cinci victorii consecutive, precedentele patru prin KO tehnic, dar ultimele două confruntări au avut loc la semigrea, după ce anterior a boxat la supermijlocie.

Khainell Wheeler (29 ani) a suferit a treia să înfrângere la profesionişti (1 KO), palmaresul său cuprinzând şi 7 victorii (6 prin KO), transmite Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *