Prima pagină » Cultural » Victoria Răileanu se află într-o formă fizică de invidiat. Cum reușește actrița să arate atât de bine

Victoria Răileanu se află într-o formă fizică de invidiat. Cum reușește actrița să arate atât de bine

06 feb. 2023, 09:39,
în Cultural

Victoria Răileanu se află într-o formă fizică de invidiat. Actrița are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 34 de ani și face furori cu ținutele sexy și formele perfecte. Deși a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros, Victoria Răileanu și-a păstrat optimismul, iar în prezent radiază de fericire alături de logodnicul ei. Vedeta se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Iată cum reușește actrița să arate atât de bine.

Victoria Răileanu se află într-o formă fizică de invidiat

Victoria Răileanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a jucat în numeroase filme, ultimul dintre ele fiind ,,Taximetriștii.” Artista cucerește publicul cu energia sa debordantă și personajele savuroase. Aceasta face furori și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

La vârsta de 34 de ani, Victoria Răileanu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Actrița trăiește de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând iubitul ei, Adrian Ștefănescu, a cerut-o în căsătorie. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Victoria Răileanu are o siluetă de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița a renunțat la dieta vegetariană, iar în prezent face yoga și merge foarte mult pe jos.

„Eu am fost vegetariană acum câțiva ani, iar când am revenit la regimul normal, am fost mai atentă la ce îmi cere corpul. Am învățat să îmi ascult corpul, să văd cu ce anume rezonez, chiar și în materie de mișcare. Nu țin cure, nu am ținut niciodată cure de slăbit. Fac yoga, la asta reacționează corpul meu instant.

Nu fac cardio, însă merg mult pe jos. Dacă mă bagi într-o sală de fitness, n-o să rezist mult. Fiecare om cred că trebuie să găsească acel ceva cu care corpul lor se simte bine. Sportul ăla, activitatea aia.”, a declarat vedeta.

În prezent, Victoria Răileanu se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de logodnicul ei, Adrian Ștefănescu. Ce doi au planuri de căsătorie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri în showbiz-ul autohton este Iulia Pârlea. Prezentatoarea nu ține cont de vârstă și se răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exclusiviste. Și celebra artistă Julia Chelaru își ascunde vârsta și arată spectaculos. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase. Și pe plan personal, fosta cântăreață a avut parte de multe provocări. Vedeta a trecut printr-un divorț controversat, însă și-a refăcut viața și și-a revenit spectaculos.

Ce spune actrița despre logodnicul ei

Victoria Răileanu și-a refăcut viața la patru ani de la divorțul de Conrad Mericoffer. Actrița și fostul soț au împreună un copil de care sunt tare mândri. Vedeta iubește din nou și în prezent radiază de fericire alături de Adrian Ștefănescu, bărbatul care i-a cucerit inima și a cerut-o de curând în căsătorie la Paris.

Actrița nu se aștepta să primească inelul, iar surpriza a fost pe măsură. Victoria Răileanu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de logodnicul ei. Artista a recunoscut că s-au cunoscut pe o aplicație de matrimoniale, iar în prezent se declară o femeie împlinită. Recent, actrița a oferit câteva detalii inedite despre emoționanta cerere în căsătorie care a avut loc la Paris.

„Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da. „Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă.”, a declarat actrița.

La vârsta de 34 de ani, Victoria Răileanu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei, Adrian Ștefănescu. Actrița arată spectaculos și face furori atunci când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *