Prima pagină » Cancan ultimă oră » Victoraș Micula a renunțat la statutul de burlac. Milionarul a decis să o ceară de soție pe tânăra Andreea Mirghis

Victoraș Micula a renunțat la statutul de burlac. Milionarul a decis să o ceară de soție pe tânăra Andreea Mirghis

09 feb. 2022, 22:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Celebrul Victoraș Micula nu mai vrea să fie băiatul rău al Capitalei. Milionarul și-a găsit aleasa inimii și s-a logodit cu aceasta la scurt timp după ce anunța că are probleme grave de sănătate. Aparent, problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă și sentimentele pentru partenera lui l-au făcut să treacă la următoarea etapă din viața sa.

Victoraș Micula este un bărbat logodit. Controversatul milionar și-a cerut în căsătorie partenera cu care era într-o relație, o tânără de familie bună, care, aparent, a reușit să-l cumințească pe băiatul rău al Capitalei. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, într-un mod destul de discret.

Victoraș Micula s-a logodit

Atât milionarul, cât și logodnica lui și-au schimbat statusul amoros pe paginile lor de Facebook. Astfel, ambii au anunțat că s-au logodit și au planuri de căsătorie. Evenimentul are loc la doar trei săptămâni de când Micula a fost internat în stare gravă la spital.

La scurt timp după internare, celebrul milionar Victoraș Micula a vorbit despre ceea ce i se întâmplă și a subliniat că banii nu-i sunt de folos de data aceasta, problemele fiind foarte grave.

„Am probleme grave de sănătate și nu pot face nimic cu toți banii din lume. Dumnezeu mă va face bine”, mărturisea Victoraș Micula, la Antena Stars.

Cine este partenera milionarului Victoraș

Având în vedere perioada grea pe care o traversează Victoraș Micula, este foarte posibil ca problemele de sănătate să-l fi făcut pe milionar să facă schimbări radicale în viața lui și pe plan sentimental. El a ales să o ceară de soție pe tânăra Andreea Mirghis, despre care se știe că ar proveni, de asemenea, dintr-o familie cu posibilități financiare.

Logodnica lui Victoraș Micula este fiica unui om de afaceri orădean și e absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Cluj-Napoca.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *