Prima pagină » Cancan » Victor Vrînceanu, noi acuzații la adresa mamei fiicei sale. Ce încearcă să facă Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu, noi acuzații la adresa mamei fiicei sale. Ce încearcă să facă Andreea Antonescu

05 iul. 2024, 13:30,
BZI.ro, în Cancan

Victor Vrînceanu continuă seria acuzațiilor la adresa fostei iubite Andreea Antonescu, mama fetiței sale, Venice Victoria. Bărbatul, care a fost dat în judecată de artistă, este dispus să meargă până în pânzele albe.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut și o fiică, Venice Victoria. Ei bine, la scurt timp după ce au devenit părinți, cei doi au anunțat că vor merge pe drumuri separate în viață. La acel moment, vestea a șocat pe toată lumea, însă vedeta și fostul său partener de viață au dat de înțeles că este vorba despre o despărțire pașnică. Se pare că acum lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au ajuns în tribunale pentru custodia și programul fiicei lor.

Victor Vrînceanu, noi acuzații la adresa mamei fiicei sale

Chiar dacă au avut parte de o despărțire de comun acord, se pare că între Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu lucrurile s-au mai schimbat. Cei doi au ajuns acum în instanță și se luptă pentru custodia fiicei lor, dar și pentru stabilirea unui program. Fostul soț al artistei spune că i-a propus acesteia o înțelegere, pe care să o semneze la un notar, însă ea nu a fost de acord cu acest lucru.

Se pare că bărbatul a fost de acord să se ocupe de toate cheltuielile necesare pentru fiica lor, iar în schimb să stea cu ea două săptămâni pe lună. Ulterior, Andreea Antonescu i-a trimis o altă propunere, iar bărbatul a fost de acord să facă un compromis.

Cu toate acestea, Victor Vrînceanu a avertizat-o că nu își mai dorește ca Venice Victoria să apară în diverse postări pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat până acum.

„Eu i-am propus ei, amiabil, un draft de înțelegere pe care să îl semnăm la notar, pe care a refuzat să îl noteze. I-am propus copilul să stea două săptămâni la ea, două săptămâni la mine, eu să mă ocup de absolut toate cheltuielile copilului, școala, grădiniță, cu domiciliul la ea. Mi-a întors acest draft schimbat total, în care îmi dădea două weekend-uri pe lună și s-o mai văd pe Victoria câteva ore trei zile la rând pe săptămână.

Am zis că sunt de acord și cu chestia asta. Cu un singur lucru i-am spus că nu sunt de acord: Nu sunt de acord cu promovarea pe social media. I-am spus că nu vreau copilul nostru să apară pe rețelele sociale pentru că motivele x,y,z. Răspunsul ei către avocații mei a fost: copilul nostru nu este un traficant sau un general de securitate să stea ascuns. Nu sunt de acord, și acolo a murit totul”, a mărturisit Victor Vrînceanu.

Jurnalistul este dispus să lupte pentru fiica sa

Victor Vrînceanu este dispus să meargă până în pânzele albe pentru fiica lui. Acesta spune că Andreea Antonescu a încercat să îl îndepărteze pe fostul ei soț, însă nu se va întâmpla acest lucru și în cazul lui.

Asta pentru că își dorește cu orice preț să facă parte din viața fetiței și să fie alături de ea, indiferent de situație. Mai mult decât atât, Victor Vrînceanu spune că se va folosi de orice portiță legală pentru a-și vedea copilul.

„Dacă pe fostul soț a reușit să îl îndepărteze, pentru că asta a făcut, cu mine nu va reuși. Când vine vorba despre copilul meu, nimeni pe lumea asta nu poate să mă îndepărteze de el. Este imposibil. Orice ar face, orice ar spune, eu o să fac tot ce îmi stă în putere din punct de vedere legal, nu altfel, să-mi văd copilul, să am grijă de copil și să iau decizii bune pentru copilul meu în viața lui. Nu va reuși, orice mizerie va face”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *