Prima pagină » Cancan » Victor Slav, umilit de Bianca Drăgușanu pentru că nu-i cumpără fetiței lor haine de lux

Victor Slav, umilit de Bianca Drăgușanu pentru că nu-i cumpără fetiței lor haine de lux

30 aug. 2021, 15:24,
BZI.ro, în Cancan

Victor Slav a fost umilit recent de Bianca Drăgușanu, totul având legătură cu Sofia Natalia, fetița pe care cei doi o au împreună. Astfel, blondina îi reproșează fostului său soț că nu este destul de atent cu fiica lor când vine vorba de vacanțe. Totodată, Bianca este nemulțumită că Victor Slav nu-i cumpără fetiței haine de la branduri de lux…

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014. Cei doi au împreună o fiică, Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie 2021. După despărțire, cei doi și-au refăcut viețile, acum prezentatorul TV formând un cuplu cu o tânără pe nume Selina. La rândul ei, Bianca este într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Victor Slav, umilit de Bianca Drăgușanu

Recent, între Victor și Bianca s-a aprins un conflict care o privește pe fiica lor. Surse apropiate fostului cuplu au dezvăluit că modelul este nemulțumit de felul în care moderatorul TV gestionează timpul petrecut alături de Sofia, în special când vine vorba de vacanțe.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani”, au declarat surse apropiate celor doi.

Nemulțumirea Biancăi ar veni și din faptul că Victor Slav nu își permite să cumpere hăinuțe de la branduri de lux. Cu toate acestea, fostul băiat de la Meteo nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale, chiar dacă într-o proporție mai mică decât Bianca Drăgușanu. Numai că blondina îi scoate ochii din orice, iar Victor Slav se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Se pare că acesta ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună.

Sofia și Selina se înțelege de minune

Victor a dezvăluit recent că Selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. Practic, iubita lui Victor Slav are o atracție fenomenală pentru copii.

„Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia e la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav.

Cu toate acestea, prezentatorul TV este foarte discret când vine vorba despre viața lui de cuplu și familie. Acesta are o relație cu Selina de doi ani de zile, însă nu a vrut să iasă deloc în evidență. Și aceasta deoarece iubita lui nu e o persoană care vrea publicitate, alegând astfel să păstreze o maximă discreție.

Nu spune nu unui al doilea copil

În momentul de față, prezentatorul are parte de foarte multă susținere și de ajutor din partea Selinei. Iar viața lui pare să fie așa cum și-ar dori orice bărbat. Mai mult, Victor Slav și-a deschis o cafenea în București, în urmă cu un an și jumătate, astfel că prețuiește tot sprijinul primit din partea Selinei.

„Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate. Cât despre al doilea copil, cine știe? Nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea”, a mai precizat prezentatorul TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *